Μέχρι σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 20:00 το απόγευμα (έληγαν στις 14:00) παρατείνονται οι αιτήσεις συμμετοχής στον νέο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2Γ/2024, μέσω του οποίου θα διοριστούν 97 Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας σε 18 αεροδρόμια της χώρας.
Σύμφωνα με το proson.gr, ο διαγωνισμός αυτό αποτελεί μοναδική ευκαιρία διορισμού - σε ορισμένες από τις πιο καλοπληρωμένες θέσεις του δημοσίου - για όσους έχουν ηλικία από 21 έως 30 ετών και γνωρίζουν άριστα αγγλικά.
Γιατί μοναδική ευκαιρία διορισμού; Γιατί οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας εργάζονται από 26 έως 36 ώρες την εβδομάδα την περίοδο αιχμής, ενώ ο μισθός μαζί με το επίδομα του eurocontrol μπορεί να φτάσει έως και τις 4.000 ευρώ
Να σημειωθεί ότι ττον νέο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2Γ/2024 μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι απόφοιτοι Πανεπιστημίου (κλάδος ΠΕ) με οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ.
Οι αιτήσεις συμμετοχής στον γραπτό διαγωνισμό κλείνουν σήμερα, Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 14:00 το μεσημέρι.
Πού θα βρείτε την ύλη
Για τον γραπτό διαγωνισμό στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ο μόνος φορέας στην Ελλάδα που έχει όλα τα τεστ προετοιμασίας μαζί με ασκήσεις και λύσεις στα Αγγλικά (όπου και θα εξεταστείτε) είναι το goLearn
Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα
Σαρώνει το Voucher των 750€ - Έκτακτη Ενημέρωση με οδηγίες και τα 1500€
Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη
Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο - Αυτή είναι η εξεταστέα ύλη
Alfavita Newsroom