big ben brexit Αγγλία
Εάν μιλάτε άπταιστα αγγλικά και ελληνικά, μπορείτε τώρα να εργαστείτε στην Αγγλία ως αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών, με μισθό 3.000 ευρώ ανά μήνα

Η Adecco αναζητά να προσλάβει, για λογαριασμό διακεκριμένου πελάτη της που βρίσκεται στο Τσέστερ της Αγγλίας, έναν ελληνόφωνο αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών (Customer Service).

Σύμφωνα με το proson.gr, η εταιρεία που αναζητά ελληνόφωνο προσωπικό, είναι μια παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία που αναπτύσσει και διαθέτει φάρμακα σε ασθενείς που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας. Δραστηριοποιείται στην ογκολογία, την αιματολογία, την ανοσολογία και τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, θα εργαστεί στην πόλη Τσέστερ της Αγγλίας, αρχικά με σύμβαση 12 μηνών. Η εταιρεία, σύμφωνα με την αγγελία εργασίας που δημοσιεύει πρώτο το proson, προσφέρει υβριδικό μοντέλο εργασίας, βάσει του οποίου οι εργαζόμενοι δουλεύουν εξ αποστάσεως τις μισές ημέρες της εβδομάδας. 

Πιο συγκεκριμένα, το ωράριο λειτουργίας της εταιρείας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή και οι εργαζόμενοι εργάζονται 35 ώρες την εβδομάδα, από τις 8:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα. Στα γραφεία της εταιρείας διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης καθώς και ενδελεχής εκπαίδευση.

Ο μισθός που προβλέπεται για τον ελληνόφωνο αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης είναι 14,83£ λίρες ανά ώρα ή περίπου 2.600£ λίρες τον μήνα. Ο «τυχερός» δηλαδή που θα επιλεγεί θα λαμβάνει περίπου 3.000 ευρώ ανά μήνα.

Ο ιδανικός υποψήφιος

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να γνωρίζει άπταιστα αγγλικά και ελληνικά, καθώς και ακόμα μια ευρωπαϊκή γλώσσα η οποία είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη.

Θα πρέπει ακόμα να έχει καλές δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών, γνώσεις logistics και εμπειρία λήψης και διεκπεραίωσης παραγγελιών. Πιο συγκεκριμένα, επιθυμητό είναι να έχει γνώση των εργαλείων SAP και CRM όπως η Oracle.

Ιδανικά, ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει γνώσεις Logistics για την διανομή φαρμάκων καθώς και γνώσεις των σχετικών διατάξεων που ισχύουν σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο επιτυχών θα ασχολείται ακόμα με τυχόν παράπονα πελατών και θα έχει το «βάρος» της επικοινωνίας ενδιαφερόμενους φορείς και ταχυμεταφορές τρίτων στην Ελλάδα

Ο ρόλος και οι ευθύνες σας

Ως αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών θα πρέπει να μπορείτε να φέρετε εις πέρας τα εξής:

 • Κατανοήστε τις πολιτικές σχετικά με τις διαδικασίες διαχείρισης παραγγελιών και ερωτημάτων πελατών και εκτελέστε τις σύμφωνα με τις Παγκόσμιες Πρακτικές Διανομής (GDP).
 • Λάβετε παραγγελίες και καταχωρίστε τις στο σύστημα SAP αφού πραγματοποιήσετε επικυρώσεις κατόπιν παραγγελίας ακολουθώντας καθορισμένους επιχειρηματικούς κανόνες
 • Ενημερώστε τους πελάτες σε περίπτωση ζητημάτων ποιότητας που σχετίζονται με προϊόντα, ανακλήσεις ή καταστάσεις αναμονής
 • Χειρισμός παραγγελιών και επιστροφών για πελάτες: είσοδος στο σύστημα, λήψη εγκρίσεων όπου χρειάζεται, ενημέρωση του πελάτη για αποφάσεις και εκκαθάριση αρχείων καταγραφής
 • Παρακολουθήστε όλες τις ανοιχτές παραγγελίες μέχρι την ολοκλήρωση και αντιμετωπίστε τις εξαιρέσεις
 • Αρχειοθέτηση εγγράφων παραγγελίας και παράδοσης
 • Λήψη και απάντηση στις επαφές πελατών μέσω τηλεφώνου, e-mail και φαξ και εγγραφή στο εργαλείο παρακολούθησης κλήσεων
 • Ερωτήσεις δρομολογίων σε σχετικά τμήματα (εντός του Capability Center ή σε αγορές)
 • Χειριστείτε τα παράπονα και τις διαφωνίες ρουτίνας πελατών. επίλυση διαφορών· διαφωνίες διαδρομής στα κατάλληλα κανάλια
 • Προσδιορίστε τις βαθύτερες αιτίες και ενημερώστε τους πελάτες για τα αποτελέσματα
 • Λήψη και επίλυση εσωτερικών ad-hoc ερωτημάτων
 • Συνδεθείτε με τις ομάδες της BFS εντός της αγοράς για να κατανοήσετε τις απαιτήσεις παραγγελιών για λανσαρίσματα νέων προϊόντων και ειδικές παραγγελίες (π.χ. κλινικές δοκιμές, δωρεάν προϊόντα)
 • Υποστήριξη εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου

Πώς θα στείλετε το βιογραφικό σας

Για να στείλετε το βιογραφικό σας και να έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε στην Αγγλία, κάντε αίτηση απευθείας στην αγγελία με το βιογραφικό σας εδώ ή επικοινωνήστε με την Emma στο Adecco Chester.

Η Adecco λειτουργεί ως πρακτορείο απασχόλησης για μόνιμες προσλήψεις και ως επιχείρηση απασχόλησης για την προμήθεια έκτακτων εργαζομένων. 

Πώς είναι η ζωή στο Τσέστερ

Το Τσέστερ είναι πόλη στη Βορειοδυτική Αγγλία, στην κομητεία Τσέσαϊρ κοντά στα σύνορα με την Ουαλία. Ο πληθυσμός της πόλης, ανέρχεται σε 119.900 κατοίκους, ενώ την πόλη διασχίζει ο ποταμός Ντί (Dee).

Chester Αγγλία

Το Τσέστερ έχει μια σειρά από μεσαιωνικά κτίρια, αλλά ορισμένα από τα μαύρα και λευκά κτίρια στο κέντρο της πόλης είναι στην πραγματικότητα βικτωριανές αποκαταστάσεις.Το Τσέστερ είναι μια από της καλύτερα διατηρημένες περιτοιχισμένες πόλεις στις Βρετανικές Νήσους. Εκτός από ένα τμήμα 100 μέτρων (330 πόδια), τα τείχη της πόλης είναι σχεδόν άρτια.

Η βιομηχανική επανάσταση έφερε τους σιδηροδρόμους, κανάλια, καθώς και νέους δρόμους για την πόλη, η οποία είδε σημαντική επέκταση και ανάπτυξη. Το Δημαρχείο του Τσέστερ και το Μουσείο Γκρόβενορ (Grosvenor Museum) αποτελούν παραδείγματα της βικτωριανής αρχιτεκτονικής αυτής της περιόδου.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Γραπτός Διαγωνισμός στα Δικαστήρια: Όλη η ύλη ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

πανεπιστημιο αιγαιου
Παν.Αιγαίου: Έως σήμερα Παρασκευή οι αιτήσεις στα σεμινάρια εκπαιδευτικών
Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ξεκινήσουν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια όπως ορίζει η νομοθεσία μοριοδότησης δασκάλνω και καθηγητών έως τις 31 Μαρτίου
Παν.Αιγαίου: Έως σήμερα Παρασκευή οι αιτήσεις στα σεμινάρια εκπαιδευτικών