ΑΣΕΠ: Συνολικά 2,643 αιτήσεις για 68 θέσεις στο Πολ. Ναυτικό
Πώς θα κάνετε αίτηση στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για μόνιμες θέσεις εργασίας στο Πολεμικό Ναυτικό

Με προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που υπογράφει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, προκηρύσσονται 52 θέσεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) ανδρών - γυναικών, ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής (Β/ΝΟΣ) στο Πολεμικό Ναυτικό για τις εξής εξειδικεύσεις:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗKATANOMH
ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (Β/ΝΟΣ)ΑΝΕΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΩΣ22
ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (Β/ΝΟΣ)ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΝΑΙΣ)5
ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (Β/ΝΟΣ)ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ (ΧΕΙΡ)15
ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (Β/ΝΟΣ)ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ (ΔΣ)10

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν σε μία από τις δύο εξειδικεύσεις που έχουν δηλώσει, εφόσον έχουν τα απαιτούμενα, συγκεντρώσουν τα απαραίτητα μόρια κατ’ απόλυτη σειρά προτεραιότητας και επιτύχουν στις προβλεπόμενες υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, θα τοποθετηθούν σε Πολεμικά Πλοία, Ναυτικά Νοσοκομεία και Μονάδες - Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών. 

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση μη κάλυψης του απαιτούμενου αριθμού ΕΠ.ΟΠ σε κάθε ειδικότητα / εξειδίκευση, ο αριθμός των κενών θέσεων της ειδικότητας αυτής θα μεταφέρεται σε άλλη ειδικότητα / εξειδίκευση.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι, πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την προβλεπόμενη αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά, με μεταφόρτωσή τους (upload) σε ψηφιακή μορφή (pdf).

Η αίτηση υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας εγκυκλίου, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://epop. hellenicnavy.gr.

Οι υποψήφιοι ταυτοποιούνται στην ανωτέρω εφαρμογή, η οποία περιλαμβάνει οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης και υποβολής των δικαιολογητικών, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet.

Η διαχείριση της αίτησης (επεξεργασία, προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση δικαιολογητικών, οριστικοποίηση) υλοποιείται πλήρως ηλεκτρονικά. Ως απόδειξη οριστικής υποβολής της αίτησης, η εφαρμογή θα παράξει αντίγραφο της αίτησης, καθώς και Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου (μηχανογραφικό αρχείο pdf με μοναδικό κωδικό αίτησης υποψηφίου), τα οποία οφείλουν να τα αποθηκεύσουν-εκτυπώσουν όλοι οι υποψήφιοι.

Μετά την οριστικοποίηση, και έως την ανακοίνωση των υποψηφίων που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά, δεν θα είναι δυνατή καμία διόρθωση ή συμπλήρωση της αίτησης και των υποβληθέντων δικαιολογητικών, ούτε και η υποβολή νέας αίτησης.

Δείτε ΕΔΩ τις προβλεπόμενες υγειονομικές - ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες

Πώς θα πάρετε έξτρα μόρια μέσα σε 2 μέρες

Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ, πλέον των απαραίτητων τίτλων σπουδών που αποτυπώνονται στην προκήρυξη, τις προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό μοριδοτούν και:

  1. Η γνώση χειρισμού Η/Υ
  2. H γνώση της Αγγλικής γλώσσας, καθώς και το επίπεδο αυτής (άριστη Γ2/C2, πολύ καλή Γ1/C1 και καλή Β2

Πιστοποίηση Αγγλικών του GoLearn μέσα σε 2 ημέρες με τηλεξέταση μόνο σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά, ούτε έκθεση)

Η Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει το GoLearn σε όλη την Ελλάδα εξ αποστάσεως με μόνο 111 ευρώ αποτελεί την πιο εύκολη Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ που μπορείτε να την πάρετε μέσα σε 2 ημέρες με μόνο 111 ευρώ!

Η Πιστοποίηση Αγγλικών είναι η μόνη που αν θέλετε να την λάβετε τώρα προλαβαίνετε μέχρι να κλείσουν οι αιτήσεις καθώς σε 2 ημέρες έχετε το χαρτί στα χέρια σας

Αφορά ενήλικες που έχουν να ασχοληθούν χρόνια με τα Αγγλικά και θέλουν να πάρουν γρήγορα το χαρτι

Κάντε αίτηση εδώ για να πάρετε την πιο εύκολη πιστοποίηση αγγλικών

Γιατί η Πιστοποίηση Υπολογιστών (ELIC) ζητείται ως απαραίτητο τυπικό προσόν σε προκηρύξεις που αφορούν τον ΑΣΕΠ

Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ή και γραπτοί διαγωνισμοί ή ακόμα και προκηρύξεις για συμβάσεις ορισμένου χρόνου στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα ζητούν ως απαραίτητο τυπικό πρόσθετο προσόν την Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Υπολογιστών που την παρέχει σε όλη την Ελλάδα το GoLearn και ονομάζεται ELIC 

Κοστίζει μόλις 95 ευρώ και μπορείτε να την πάρετε με ελάχιστη εξάσκηση μέσα σε 2 ημέρες

Κάντε αίτηση εδώ για να πάρετε την Πιστοποίηση Υπολογιστών

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Εταιρεία στη Βαρκελώνη αναζητά ελληνόφωνο προσωπικό με μισθό 39.800€

Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία - Αιτήσεις εδώ και μοριοδότηση

Έρχεται ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ του Δημόσιου - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Δημιουργία Μητρώο ΑΣΕΠ και Κατάθεση αίτησης μόνο με 30 ευρω μέσω του proson.gr

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Προσλήψεις αναπληρωτών: Δείτε τα ονόματα των 7.089 εκπαιδευτικών - Τι ακολουθεί
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 6 έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022.
Προσλήψεις αναπληρωτών: Δείτε τα ονόματα των 7.089 εκπαιδευτικών - Τι ακολουθεί
Πανελλαδικές εξετάσεις 2023: Τέλος το διπλό μηχανογραφικό
Πανελλήνιες εξετάσεις - Διπλό μηχανογραφικό: Το μέτρο, που θεσμοθετήθηκε πριν από δύο έτη αλλά δεν εφαρμόστηκε, καταργεί το υπ. Παιδείας με νέα...
Πανελλαδικές εξετάσεις 2023: Τέλος το διπλό μηχανογραφικό
Βιβλιοθήκη
Θεσσαλονίκη: Τρεις χιλιάδες βιβλία «έτοιμα να ταξιδέψουν» από την Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη
«Τα βιβλία έτοιμα να ταξιδέψουν», την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, από τις 12:00 έως τις 20:00, στην είσοδο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Θεσσαλονίκη: Τρεις χιλιάδες βιβλία «έτοιμα να ταξιδέψουν» από την Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη
Η πανδημία μας «άλλαξε»- Λιγότερη εξωστρέφεια, φιλικότητα και δεκτικότητα
Οι ερευνητές ανέλυσαν αξιολογήσεις της προσωπικότητας 7.109 ανθρώπων άνω των 18 ετών και ιδιαίτερα των πέντε βασικών παραγόντων της: νευρωτισμός,...
Η πανδημία μας «άλλαξε»- Λιγότερη εξωστρέφεια, φιλικότητα και δεκτικότητα