Κοινωνία 0

«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το Κάιρο

petrounias
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο «άρχοντας των κρίκων» επιβεβαιώνει την κυριαρχία του με νέα σπουδαία εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης

Σε τροχιά κορυφής παραμένει ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής στο Κάιρο, με εξαιρετική εμφάνιση στους κρίκους και βαθμολογία 14.366.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης εκτέλεσε το πρόγραμμά του με σταθερότητα και υψηλό βαθμό δυσκολίας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αθλητές στην ιστορία του αγωνίσματος. Παρά τον έντονο ανταγωνισμό, οι βασικοί αντίπαλοί του δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την επίδοσή του, με τον Αρμένιο Αβετισιάν και τον Κινέζο Λιου να συμπληρώνουν το βάθρο.

Η επιτυχία αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς έρχεται μετά από μια περίοδο επιστροφής και επαναφοράς σε υψηλό επίπεδο, δείχνοντας ότι ο Πετρούνιας διατηρεί τη συνέπεια και τη δυναμική που τον έχουν καθιερώσει διεθνώς. Υπενθυμίζεται ότι έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, ενώ διαθέτει και πολλαπλούς τίτλους σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Με τη νέα αυτή διάκριση, ο «άρχοντας των κρίκων» στέλνει μήνυμα ενόψει των επόμενων μεγάλων διοργανώσεων, παραμένοντας σταθερά ανάμεσα στα φαβορί για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία