eforia dimosia ypiresia
INTIME/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Η δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού φέρνει «δώρα» και σε πάνω από 500.000 δημοσίους υπαλλήλους

Την 1η Μαΐου τίθεται σε ισχύ η δεύτερη για φέτος αύξηση του κατώτατου μισθού. Δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που θα δουν αλλαγές λόγω της δεύτερης για φέτος αύξησης του κατώτατου μισθού που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Μαΐου καθώς το ίδιο θα συμβεί και με περισσότερους από 500.000 δημοσίους υπαλλήλους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον νόμο που ισχύει, κανένας με καθεστώς πλήρους απασχόλησης δεν μπορεί να παίρνει λιγότερο από τον νομοθετημένο κατώτατο μισθό, ξεκαθάρισε στον σταθμό του OPEN ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται
Σελεστέν Φρενέ: Ο παιδαγωγός που τόλμησε να αλλάξει το σχολείο - Η συγκλονιστική ταινία (Video)
Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται - Δείτε την ταινία εδώ
Σελεστέν Φρενέ: Ο παιδαγωγός που τόλμησε να αλλάξει το σχολείο - Η συγκλονιστική ταινία (Video)
Εργαστήρι Μαργαρίτα
Ειδική Αγωγή: Μισοί μισθοί και αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους στο Εργαστήρι «Μαργαρίτα»
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν οικονομική ασφυξία, περικοπές και αυθαίρετες απολύσεις - Στάση εργασίας την Τρίτη 16/12
Ειδική Αγωγή: Μισοί μισθοί και αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους στο Εργαστήρι «Μαργαρίτα»
μπισκοτα
Αρωματικά και διαχρονικά: Η πιο απολαυστική συνταγή για μπισκότα βουτύρου–κανέλας
Ζεστό άρωμα κανέλας, αγελαδινό βούτυρο και αμύγδαλο σε μια κλασική ευρωπαϊκή συνταγή που γίνεται κάθε φορά… τέλεια
Αρωματικά και διαχρονικά: Η πιο απολαυστική συνταγή για μπισκότα βουτύρου–κανέλας