ΑΣΕΠ: Μέχρι αύριο η υποβολή δικαιολογητικών για μόνιμους στα ΚΕΠ
Κλείνει η υποβολή δικαιολογητικών για μόνιμους στα ΚΕΠ

Λήγει αύριο, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών στο ΑΣΕΠ για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 144 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού.

Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ήδη από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της προκήρυξης 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων, των υποψηφίων που συμμετείχαν στην προκήρυξη.

Επισημαίνεται ότι, υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους αναρτημένους πίνακες και δεν αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά στο Β΄ Στάδιο τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία.


Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι που συμπεριλαμβάνονται στον παρακάτω πίνακα οι οποίοι, ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, καλούνται σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη

Διευκρινίζεται ότι,  σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Δείτε τους πίνακες των υποψηφίων ΕΔΩ

Χιλιάδες Νέες προσλήψεις στο Proson.gr

Μάθετε όλες τις ειδήσεις που αφορούν τον ΑΣΕΠ, τις θέσεις εργασίας, τους διορισμούς, τα επιδόματα, και τις προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα στο μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα το Proson.gr

Δείτε εδώ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ Επίδομα 1.000€ σε χιλιάδες ανέργους - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Ύλη, προετοιμασία, ειδικότητες και παλιά θέματα

ΑΣΕΠ: Πάρτε την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες - Μόνο 111 ευρώ!

ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ με Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL από 100 ευρώ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

σχετικά άρθρα