ΑΣΕΠ: Μπαράζ προσλήψεων στο δημόσιο - Τρέχουν 8 προκηρύξεις
Περισσότερες από δέκα προκηρύξεις «τρέχουν» ή αναμένεται να τρέξουν το προσεχές διάστημα για προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ

Νέες προσλήψεις έρχονται στο Δημόσιο το 2021 με πολλές προκηρύξεις να «τρέχουν» ήδη από το ΑΣΕΠ και άλλες να έχουν μπει σε σειρά αναμονής για έκδοση από το εθνικό τυπογραφείο.

Μάλιστα, μέχρι τέλους του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για περισσότερες από 18.000 προσλήψεις, ανάμεσα στις οποίες και ο διορισμός 11.7000 εκπαιδευτικών στην γενική εκπαίδευση.

Αναλυτικά όλες οι θέσεις εργασίας που έχουν προκηρυχτεί ή αναμένεται να προκηρυχτούν μέχρι τέλος του έτους και αφορούν τις προσλήψεις στο Δημόσιο:

ΚΕΠ: 144 μόνιμες θέσεις

Μέχρι και αύριο, Τρίτη 20 Ιουλίου, στις 14:00 το μεσημέρι μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση στην 7Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 144 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α' Βαθμού.

Περισσότερα εδώ...

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Σήμερα τα τελικά αποτελέσματα της 2ΓΕ/20219

Σχετικά με τους διορισμούς εκπαιδευτικών που αφορούν την Γενική Εκπαίδευση, πληροφορίες από την Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας, αναφέρουν πως σήμερα Δευτέρα πρόκειται να αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες με τα αποτελέσματα για τις ειδικότητες των οποίων έγινε η κλήρωση.

Όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους, «μετά από ενημέρωση που παρέσχε η ηγεσία του ΑΣΕΠ στην ΠΕΑΔ, ενημερώνουμε τους/τις συναδέλφους/-ισσες ότι τη Δευτέρα αναρτώνται οι οριστικοί πίνακες για τις ειδικότητες που έγινε η κλήρωση των ισοβαθμούντων και την Τετάρτη θα γίνουν οι κληρώσεις των εναπομεινασών ειδικοτήτων της 2Γ».

Μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθούν οι 11.700 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση, όπως έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας.

Περισσότερα εδώ...

Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία: 333 προσλήψεις ορισμένου χρόνου

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. (ΕΑΒ) προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων τριάντα τριών (333) ατόμων για το Εργοστάσιο της ΕΑΒ που εδρεύει στην Τανάγρα (Σχηματάρι Βοιωτίας).

eab_aeroporia.jpg

Οι προσλήψεις θα γίνουν από την ΕΑΒ για την υλοποίηση συμβάσεων έργου που συνάπτονται μεταξύ της εταιρείας και αλλοδαπών εταιρειών ή φορέων συνδεδεμένων με την εθνική άμυνα και ασφάλεια του κράτους, και ειδικότερα για τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής και της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών& Διοικητικών Υπηρεσιών του Εργοστασίου της ΕΑΒ στην Τανάγρα (Σχηματάρι Βοιωτίας).

Περισσότερα εδώ...

Λάβε Μόρια για τις προκηρύξεις - προσλήψεις μεσα σε λίγες ημέρες

Με Πιστοποίηση Υπολογιστών εύκολα και ευέλικτα

Με Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι σας με ενα τεστ μίας ώρας στον υπολογιστή σου - Πάρε έως και C2 με τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

Μόνιμες προσλήψεις σε Ερευνητικά Κέντρα

Παράλληλα απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η προκήρυξη, 5Ε/2021 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση 35 θέσεων στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών Αλέξανδρος Φλέμιγκτο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.

Η ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων θα γίνουν γνωστές μόλις δημοσιευθεί η προκήρυξη σε ΦΕΚ.

 Περισσότερα εδώ...

ΟΑΕΔ: Τον Αύγουστο 14 προκηρύξεις για 2.000 ανέργους

Ανοίγει ο δρόμος για προσλήψεις στον δημόσιο τομέα περίπου 2.000 ανέργων ειδικών κατηγοριών που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του ν. 2643/1998, δηλαδή, άτομα με αναπηρία και συγγενείς τους, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, τέκνα Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, παιδιά Αναπήρων Πολέμου.  

Επόμενο βήμα είναι η έκδοση και δημοσίευση –έως το τέλος Αυγούστου- των 14 προκηρύξεων ανά την επικράτεια, από τις κατά τόπο αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για τις περίπου 2.000 θέσεις που θα προκηρυχθούν.

Περισσότερα εδώ...

Λιμενικό: Προκήρυξη για απευθείας κατάταξη

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε νέα προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2021, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021.

Περισσότερα εδώ...

Πολεμικό Ναυτικό: 100 μόνιμοι ΕΠΟΠ

Με νέα προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, προκηρύσσει την πλήρωση 100 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών - γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής στο Πολεμικό Ναυτικό.

Περισσότερα εδώ...

Ελληνικό Κτηματολόγιο: 77 συμβάσεις μίσθωσης έργου

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο έχει προκηρύξει τη σύναψη εβδομήντα επτά (77) συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψη πρόσκαιρων και επειγουσών αναγκών των έργων της κτηματογράφησης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετεξέλιξης των υποθηκοφυλακείων σε κτηματολογικά γραφεία της χώραςΗ διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου ορίζεται σε τρία (3) έτη από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Περισσότερα εδώ...

Μονιμοποίηση 4.000 Νοσηλευτών

Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού για την περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Περισσότερα εδώ...

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Την πρόσληψη 509 μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων, κλάδων Διοικητικών, Λογιστών, Γραμματέων, Νοσηλευτών και Βοηθητικού προσωπικού, ετοιμάζει το επόμενο διάστημα το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Το σχέδιο της προκήρυξης έχει σταλεί στον ΑΣΕΠ και μόλις είναι έτοιμη θα σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Την έκδοση νέα προκήρυξης, μέσω ΑΣΕΠ, που θα αφορά την πρόσληψη 42 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προανήγγειλε ο κ. Σπήλιος Λιβανός.

Δείτε όλες τις ειδικότητες που θα ζητά η προκήρυξη εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΑΣΕΠ: Πάρτε την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες

VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ 1000 ΕΥΡΩ: Ξεκινήστε εδώ για την ΑΤΤΙΚΗ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για όλο το δημόσιο: Όλη η ύλη εδώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
ΔΥΠΑ- Ημέρα Καριέρας στα Ιωάννινα: Πάνω από 800 θέσεις εργασίας σε 35 επιχειρήσεις
Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται ένα χρόνο μετά την πρώτη «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου, έχουν μέχρι στιγμής...
ΔΥΠΑ- Ημέρα Καριέρας στα Ιωάννινα: Πάνω από 800 θέσεις εργασίας σε 35 επιχειρήσεις