Thumbnail
Θέσεις εργασίας για 2 εμπειρογνώμονες στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

Το ΕΚΤ στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου (5) «Παραγωγή δεικτών RIS3 για τα έτη 2016-2023» της Πράξης «Εγκατάσταση Μηχανισμού Παρακολούθησης (MONITORING MECHANISM) της υλοποίησης της εθνικής στρατηγικής RIS3-Συλλογή και επεξεργασία Δεικτών» με κωδικό MIS 5008067, επιθυμεί να αναθέσει δυο (2) Εμπειρογνωμοσύνες που αφορούν στην εκπόνηση των παρακάτω:

- Μελέτη εφαρμογής για την ασφάλεια των Συστημάτων που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή, συσσώρευση , επεξεργασία, διάθεση και αποθήκευση των δεδομένων από τη δραστηριότητα του ΕΚΤ ως εθνικής Αρχής και Φορέα του Ελληνικού Στατιστικού Συστήματος.
- Μελέτη προσαρμογής των αρμοδίων υπηρεσιών του ΕΚΤ στο νομικό πλαίσιο για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR), σε εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679, για τη συμμόρφωση του συνόλου των δραστηριοτήτων του ΕΚΤ. Προβλέπεται έλεγχος και υποδείξεις ειδικότερα σχετικά με πνευματική και διανοητική ιδιοκτησίας.

Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

750 ευρώ έκτακτο επίδομα σε 170.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και άνεργους - ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΔΩ

ΑΣΕΠ 3Κ/2025: 450 Διορισμοί στο Υπ.Πολιτισμού ΧΩΡΙΣ πτυχίο - Αιτήσεις εδώ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάλτσα
Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία

Η μαγειρική, ειδικά όταν πρόκειται για απλές αλλά θεμελιώδεις συνταγές όπως η σάλτσα ντομάτας, συχνά προκαλεί έντονες διαφωνίες....

Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία
ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin