Thumbnail
Θέσεις εργασίας για ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό στην Αποστολή

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, λειτουργεί το «Οικοτροφείο 15 χρόνιων Ψυχικά Ασθενών στην Αττική», το οποίο χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό. Στο πλαίσιο λειτουργίας του, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ  προκηρύσσει μία (1) θέση Κοινωνικού Λειτουργού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης.

Για να δείτε την σχετική προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, λειτουργεί το «Οικοτροφείο 15 χρόνιων Ψυχικά Ασθενών στην Αττική», το οποίο χρηματοδοτείται από τον τακτικό προϋπολογισμό. Στο πλαίσιο λειτουργίας του, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ  προκηρύσσει μία (1) θέση Ψυχολόγου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης.

Για να δείτε την σχετική προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες παήστε ΕΔΩ

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

750 ευρώ έκτακτο επίδομα σε 170.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και άνεργους - ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΔΩ

ΑΣΕΠ 3Κ/2025: 450 Διορισμοί στο Υπ.Πολιτισμού ΧΩΡΙΣ πτυχίο - Αιτήσεις εδώ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σάλτσα
Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία

Η μαγειρική, ειδικά όταν πρόκειται για απλές αλλά θεμελιώδεις συνταγές όπως η σάλτσα ντομάτας, συχνά προκαλεί έντονες διαφωνίες....

Πρέπει να βάζουμε ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας; Οδηγός για γεύση με ισορροπία
ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin