Thumbnail
Σχετικά με προσλήψεις 

Με 400 νέες προσλήψεις θα στελεχωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας όλης της χώρας, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Hδη το υπουργείο Εργασίας βρίσκεται σε συνεννόηση με το υπουργείο Εσωτερικών για τη διάθεση του προσωπικού αυτού. Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ όλες τις ενδείξεις τα Κέντρα που βρίσκονται και στις 13 Περιφέρειες της χώρας, θα προχωρήσουν στην κατάρτιση καταλόγων επικουρικού προσωπικού, για την κάλυψη κενών θέσεων σε ειδικότητες όπως: ΠΕ Κοινωνικής Εργασίας, ΤΕ Νοσηλευτών, ΤΕ Διαιτολόγου - Διατροφολόγου, ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού, ΔΕ Τεχνικών, ΔΕ Νοσηλευτών, ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων κλπ.

 

 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Νέα Πιστοποίηση Υπολογιστών - Εξ αποστάσεως - Παίρνετε το ECDL από το σπίτι σας σε 2 μέρες

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παρανάλωμα του πυρός αποθήκη χαρτιού υγείας στην Καλιφόρνια από δυσαρεστημένο υπάλληλο
«Έπρεπε να μας πληρώνετε καλύτερα»: Οργή και καταστροφή σε αποθήκη χαρτιού υγείας (Video)
«Έπρεπε να μας πληρώνετε καλύτερα»: Παρανάλωμα του πυρός αποθήκη χαρτιού υγείας στην Καλιφόρνια από δυσαρεστημένο υπάλληλο
«Έπρεπε να μας πληρώνετε καλύτερα»: Οργή και καταστροφή σε αποθήκη χαρτιού υγείας (Video)