Ο διάσημος ογκολόγος Νταβίντ Καγιάτ, διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, το Pitié-Salpêtrière του Παρισιού δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα τρόφιμα εκείνα που πρέπει να τρώμε ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.
Η ΛΙΣΤΑ:
- Ρόδι
- Πράσινο τσάι
- Κουρκουμάς
- Καφές
- Ντομάτες
- Αυγό και ψωμί ολικής
- Μπρόκολο και λάχανο
- Μικρά ψάρια, όπως σαρδέλες, σκουμπρί, γαύρος και ρέγγες
- Κόκκινο κρασί με μέτρο
Προς αποφυγή: Όλα τα τρόφιμα που έχουν παραψηθεί ή καεί
Πηγή: medicalnews.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ