Thumbnail
Νεα ιστοσελίδα ετοιμάζει η εταιρεία

Μια νέα υπηρεσία ετοιμάζει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ για να περιορίσει τις απώλειες που προκαλούν ανταγωνιστικές ιστοσελίδες όπως το Linked in, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

«Το Facebook δουλεύει μυστικά πάνω σε μια νέα ιστοσελίδα  που θα λέγεται Facebook at Work», το οποίο θα επιτρέψει στους χρήστες «να επικοινωνούν με συναδέλφους τους, να συνδέονται με επαγγελματικά προφίλ και να μοιράζονται έγγραφα», αναφέρει η εφημερίδα.

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του κοινωνικού δικτύου έχουν μεταξύ τους χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο επαγγελματικό υποδίκτυο για την καθημερινή εργασία τους στο Facebook και κάποια στιγμή έθεσαν το θέμα να επεκτείνουν αυτή την υπηρεσία εξωτερικά σε όλους τους χρήστες.

Η ανάπτυξη της νέας υπηρεσίας άρχισε αθόρυβα πέρυσι και ήδη βρίσκεται σε φάση δοκιμών με εταιρείες, καθώς μάλλον πλησιάζει η ημερομηνία επίσημης ανακοίνωσης της πρωτοβουλίας, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΔΕ Πελοποννήσου
Πειθαρχικό-μήνυμα προς όλη την εκπαίδευση: Στο εδώλιο το απεργιακό δικαίωμα
Στις 16 Ιανουαρίου η κρίσιμη «μάχη» στην ΠΔΕ Πελοποννήσου – Σύλλογοι εκπαιδευτικών και ΔΟΕ καταγγέλλουν επιχείρηση τρομοκράτησης
Πειθαρχικό-μήνυμα προς όλη την εκπαίδευση: Στο εδώλιο το απεργιακό δικαίωμα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Άρειο Πάγο για τη δίκη Κορκονέα
Κωνσταντοπούλου στη δίκη Κορκονέα: «Η μάνα του Αλέξη ζητεί να κλείσει η υπόθεση»
Εκρηκτικό το κλίμα στη δίκη Κορκονέα για την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου
Κωνσταντοπούλου στη δίκη Κορκονέα: «Η μάνα του Αλέξη ζητεί να κλείσει η υπόθεση»