Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
ola ta metaptyxiaka
Δείτε αναλυτικά την παρακάτω λίστα του alfavita.gr, με ορισμένα από τα κορυφαία προγράμματα με ανοικτές αιτήσεις.

Κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο, τα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, δέχονται αιτήσεις για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος. 

Στο alfavita.gr, θα συνεχίσουμε για όλη την περίοδο του καλοκαιριού, να σας ενημερώνουμε για τα ΠΜΣ με ανοικτές αιτήσεις, ώστε να μην χάσετε καμία προθεσμία αιτήσεων.

Δείτε αναλυτικά την λίστα και βρείτε το μεταπτυχιακό που σας ενδιαφέρει:

1)Διερμηνεία και Μετάφραση

Ίδρυμα: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Σκοπός του Προγράμματος είναι η εξασφάλιση άρτιας επαγγελματικής εκπαίδευσης διερμηνέων και μεταφραστών σύγχρονων γλωσσών καθώς και η ανάπτυξη της γνώσης και της έρευνας στο πεδίο της Μεταφρασεολογίας.

Αντικείμενο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) είναι η ανάπτυξη της γνώσης και της έρευνας στο πεδίο της Διερμηνείας και της Μετάφρασης σύγχρονων γλωσσών μέσω της άριστης κατάρτισης επιστημόνων με εξειδικευμένη επιστημονική γνώση και δεξιότητες ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου για να καλύψει τις υπάρχουσες και προβλεπόμενες κοινωνικές και αναπτυξιακές μεταφραστικές και διερμηνευτικές ανάγκες στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Αιτήσεις έως: 15/06/2020

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/323771_metaptyhiako-programma-apth-diermineia-kai-metafrasi-me-anoiktes


2) Επιδημιολογία - Μεθοδολογία έρευνας στις βιοϊατρικές επιστήμες, την κλινική πράξη και τη δημόσια υγεία

Ίδρυμα: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην «Επιδημιολογία - Μεθοδολογία έρευνας στις βιοϊατρικές επιστήμες, την κλινική πράξη και τη δημόσια υγεία» έχει ως αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο επιστημονικό πεδίο της επιδημιολογίας και μεθοδολογίας έρευνας στις βιοϊατρικές επιστήμες, την κλινική ιατρική και τη δημόσια υγεία.

Σκοπός του ΠΜΣ είναι η δημιουργία στελεχών ικανών να ταυτοποιήσουν και να ποσοτικοποιήσουν προβλήματα υγείας του πληθυσμού, να αναγνωρίσουν τους παράγοντες που συνδέονται με αυτά, να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα μέτρων πρόληψης και θεραπείας των νοσημάτων και να συμβάλουν έτσι ουσιαστικά στην προαγωγή της υγείας του πληθυσμού.

Αιτήσεις έως: 26/06/2020

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/322618_metaptyhiako-programma-ekpa-epidimiologia-methodologia-ereynas-stis


3)Διοικητική Επιστήμη & Τεχνολογία

Ίδρυμα: Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το μεταπτυχιακό καταλαμβάνει την 16η θέση στο επιστημονικό πεδίο «E-Business & Digital Marketing» στην Ευρώπη

Στόχος του ΠΜΣ είναι να προετοιμάσει στελέχη και ερευνητές που να μπορούν να συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο γνώσεις στη διοικητική επιστήμη, πληροφοριακές τεχνολογίες και οργανωσιακές σπουδές με σκοπό την αποδοτική διοίκηση οργανισμών και επιχειρήσεων.

Αιτήσεις έως: 26/06/2020

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/322934_programma-metaptyhiakon-spoydon-dioikitiki-epistimi-tehnologia-apo


4) Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών

Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι η εξειδίκευση των πτυχιούχων και η έρευνα στις Επιστήμες της Αγωγής με εμβάθυνση στην εκπαίδευση με χρήση Νέων Τεχνολογιών μέσα από τα γνωστικά αντικείμενα της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Βασικοί άξονες του προγράμματος αποτελούν:  α) η οριζόντια αξιοποίηση των Νέων Μέσων και των διαδικτυακών υπηρεσιών σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα της εκπαίδευσης, β) ο ευρύτερος λειτουργικός γραμματισμός των εκπαιδευτικών στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και ο εστιασμένος διδακτικός γραμματισμός των εκπαιδευτικών για την εκπαιδευτική αξιοποίηση των Νέων Μέσων, γ) ο συνδυασμός των θεωρητικών προσεγγίσεων για την εκπαίδευση με τα ψηφιακά πολιτισμικά επιτεύγματα και τα μιντιακά τεχνουργήματα, δ) η προώθηση της ψηφιακής μάθησης και τις ψηφιακές δεξιότητες του 21ου αιώνα, ε) η συνεισφορά στη διαμόρφωση του ψηφιακού σχολείου και την προώθηση της συμπληρωματικής εξ αποστάσεως σχολικής εκπαίδευσης.

Αιτήσεις έως: 08/06/2020

Περισσότερες πληροφορίες:https://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/322723_koryfaio-metaptyhiako-toy-paigaioy-epistimes-tis-agogis-ekpaideysi


5)Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας Περιβάλλοντος

Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Το αντικείμενο του Προγράμματος είναι πρωτότυπο και αφορά στη μεταπτυχιακή διδασκαλία και έρευνα πάνω στα ζητήματα των εφαρμοσμένων περιβαλλοντικών πολιτικών που έχουν αναπτυχθεί ευρωπαϊκή, εθνική και περιφερειακή  κλίμακα καθώς και πάνω στα αντίστοιχα θεσμικά εργαλεία και τις διαδικασίες εφαρμογής και διαχείρισης των τεχνικών προστασίας του περιβάλλοντος.

Η εμβάθυνση στα αντικείμενα αυτά σε εφαρμοσμένο επίπεδο αποτελεί βασικό προσανατολισμό του Προγράμματος που το διαφοροποιεί ουσιαστικά από τα υπάρχοντα σήμερα μεταπτυχιακά προγράμματα στον ευρύτερο τομέα των επιστημών του περιβάλλοντος (στην Ελλάδα και διεθνώς).

Αιτήσεις έως 07/09/2020

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/322845_anoiktes-aitiseis-sto-pms-efarmosmenes-politikes-kai-tehnikes


6) Προηγμένη Μηχανική Ενεργειακών Συστημάτων – Advanced Engineering of Energy Systems

Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Αντικείμενο του ΠΜΣ είναι η εμβάθυνση σε προηγμένες μεθόδους ανάλυσης, σχεδιασμού, βελτιστοποίησης και ελέγχου ενεργειακών συστημάτων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίησή τους σε καινοτόμες, φιλικές προς το περιβάλλον ενεργειακές εφαρμογές, καθώς και τη συμβολή τους στη διάδοση αυτών. Σκοπός του Προγράμματος είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις προηγμένες διεπιστημονικές δεξιότητες που απαιτούνται για το σχεδιασμό, τη βελτιστοποίηση, και την αξιολόγηση της τεχνικής και οικονομικής βιωσιμότητας των ενεργειακών συστημάτων.

Αιτήσεις έως: 20/07/2020

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/324292_neo-pms-toy-panepistimioy-dytikis-makedonias-se-synergasia-me-ton

 


7) Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων

Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Πειραιά

Σκοπός του ΠΜΣ «Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις απαραίτητες γνώσεις για να κατανοούν το οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι στο χώρο της εκπαίδευσης και να είναι ικανοί να διοικούν εκπαιδευτικές μονάδες, να ερευνούν, να σχεδιάζουν και να αξιολογούν εκπαιδευτικά προγράμματα και πολιτικές.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οικονομική της Εκπαίδευσης και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων» του Πανεπιστημίου Πειραιώς είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο με άριστο τρόπο στα πρότυπα αντίστοιχων μεταπτυχιακών προγραμμάτων διεθνώς αναγνωρισμένων πανεπιστημιακών τμημάτων της αλλοδαπής. Συνδυάζει με αρμονικό τρόπο γνώσεις από τα οικονομικά, τη διοίκηση, το μάρκετινγκ, τη στατιστική και τη μεθοδολογία για να σας προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αναλάβετε θέσεις ευθύνης στο χώρο της διοίκησης και του σχεδιασμού εκπαιδευτικών πολιτικών.

Αιτήσεις έως: 15/06/2020

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/319713_metaptyhiako-oikonomiki-tis-ekpaideysis-kai-diaheirisi-ekpaideytikon


8) Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων

Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Σκοπός του Π.Μ.Σ. είναι η καλλιέργεια και η ανάπτυξη της διεπιστημονικής προσέγγισης στην αναγνώριση, ανάλυση και κατανόηση των πολιτικών οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο με την αξιοποίηση μεθόδων, αναλυτικών εργαλείων και τεχνικών από τα πεδία της διοίκησης της διακινδύνευσης και της ανάλυσης δεδομένων.

Αιτήσεις έως: 31/08/2020

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/324171_pms-pagkosmies-prokliseis-kai-systimata-analyseon-me-anoiktes


9) Μεσογειακές Σπουδές

Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι η παραγωγή και μετάδοση γνώσεων και η ανάπτυξη τεχνογνωσίας, μεθοδολογιών, λειτουργικών εργαλείων και εν γένει ερευνητικών αποτελεσμάτων στο διεπιστημονικό πεδίο (αποτελούμενο από τους κλάδους της Πολιτικής Επιστήμης, των Διεθνών Σχέσεων, της Κοινωνιολογίας και των Πολιτισμικών Σπουδών) των «Σπουδών Περιοχής» στη Μεσόγειο.

Αιτήσεις έως: 31/08/2020

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/324042_panepistimio-peloponnisoy-prosferei-koryfaio-pms-stis-mesogeiakes


10) Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές

Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Αντικείμενο του ΠΜΣ είναι η ανάπτυξη γνώσεων και ερευνητικών δεξιοτήτων σχετικά με τους θεσμούς, τις διαδικασίες, τους στόχους και τα αποτελέσματα των σύγχρονων μορφών διακυβέρνησης και δημόσιων πολιτικών με έμφαση στον ευρωπαϊκό χώρο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και σε κράτη και οικονομίες με αυξημένη βαρύτητα στις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει ένα εύρος μαθημάτων στα πεδία των Κοινωνικών Επιστημών και των Ανθρωπιστικών Σπουδών κάθε ένα από τα οποία αναπτύσσει ζητήματα αιχμής και χρησιμοποιεί υψηλού επιπέδου διδακτικές μεθόδους και εργαλεία γνώσης. Οι φοιτητές αποκτούν θεωρητική κατάρτιση και, ταυτόχρονα, εξοικείωση με εμπειρικά δεδομένα με γνώμονα την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων αναντικατάστατων για την επιδίωξη μίας δυναμικής επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Αιτήσεις έως: 15/06/2020

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/323905_pms-diakybernisi-kai-dimosies-politikes-apo-pan-peloponnisoy


11) Λογιστική και Χρηματοικονομική

Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Σκοπός του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική (Master of Science (M.Sc) in Accounting and Finance) είναι η καθιέρωση και ανάπτυξη ενός αξιόπιστου μεταπτυχιακού προγράμματος που θα προάγει περαιτέρω τον κεντρικό «πυρήνα» της ιδρυτικής φιλοσοφίας του Τμήματός μας που είναι η χρηματοοικονομική και λογιστική επιστήμη.

Αιτήσεις έως: 15/07/2020

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/323514_metaptyhiako-programma-logistiki-kai-hrimatoikonomiki-toy-pan


12) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση και στο Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό για Στελέχη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα/ Executive MBA in Financial Planning

Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου έχει ως αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων μεταπτυχιακού επιπέδου προς πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο πεδίο της Διοίκησης και του Χρηματοοικονομικού σχεδιασμού των επιχειρήσεων. Ειδικότερα, σκοπός του προγράμματος είναι η κάλυψη των αναγκών της αγοράς εργασίας με την προαγωγή της γνώσης και την ανάπτυξη των κατάλληλων ικανοτήτων και δεξιοτήτων σχετικών με την οργάνωση, διοίκηση και λειτουργία των Επιχειρήσεων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, καθώς και η απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων σε σχέση με την βέλτιστη χρηματοοικονομική στρατηγική κάθε εταιρικής μονάδας, από την εξεύρεση πηγών χρηματοδότησης, έως και την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και εφαρμόσιμου οικονομικού προγραμματισμού.

Αιτήσεις έως: 15/07/2020

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/323360_pms-sti-dioikisi-kai-sto-hrimatooikonomiko-shediasmo-apo-pan


13) Ειδική Αγωγή

Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Οι θέσεις είναι περιορισμένες για το πρώτο σε επιλογή μεταπτυχιακό στην Ελλάδα, καθώς πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για μοριοδότηση, πραγματοποείται από ελληνικό πανεπιστήμιο και πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως

Ο λόγος για το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή που τα τελευταία χρόνια επιλέγεται απ'όσους θέλουν να αυξήσουν κατά το μέγιστο τις πιθανότητες διορισμού  και πρόσληψης (20 μόρια) καθώς το μεταπτυχιακό πληρεί όλες τις προϋποθέσεις γιατί είναι joint degree με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΚ από το Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και ΔΕΝ χρειάζεται αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ γιατί πραγματοποιείται από το δημόσιο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/307321_moriodotoymeno-metaptyhiako-stin-eidiki-agogi-ex-apostaseos-me


14) Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης/ξένης Γλώσσας

Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Κύπρου, όπου χιλιάδες Έλληνες εκπαιδευτικοί έχουν πραγματοποιήσει και πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας διοργανώνει το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό "Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης/ξένης Γλώσσας". 

Είναι το κορυφαίο σε επιλογή ΠΜΣ , μετά από αυτό της ειδικής αγωγής, καθώς ισχυροποιεί την επαγγελματική προοπτική στον τομέα της εκπαίδευσης  σε σχέση με το προσφυγικό και  το ενδεχόμενο άνοιγμα πινάκων διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/305805_metaptyhiako-stin-didaskalia-tis-ellinikis-os-deyteris/xenis-glossas


15) Επιστήμη Δεδομένων

Ίδρυμα: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Στόχος του προγράμματος είναι να καλλιεργήσει στους φοιτητές προηγμένες τεχνικές δεξιότητες και βαθιά κατανόηση της επιστήμης των δεδομένων.

Επιπλέον, το πρόγραμμα θα βοηθήσει τους σπουδαστές να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες ώστε να μπορούν να σχεδιάσουν νέες επιστημονικές μεθόδους που θα ωθήσουν τα όρια αυτού του αναδυόμενου πεδίου. Οι μαθησιακοί στόχοι αλλά και τα προσόντα που θα αποκτήσουν οι φοιτητές έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με εταιρείες και οργανισμούς που εφαρμόζουν στην πράξη αυτές τις τεχνολογίες.

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/epimorfosi/metaptyhiaka/323297_ex-apostaseos-metaptyhiako-programma-stin-epistimi-dedomenon


16) Ανοικτές αιτήσεις για 20 Μεταπτυχιακά Προγράμματα του ΑΠΚΥ

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι δημόσιο Πανεπιστήμιο και το μοναδικό στη χώρα που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Με δυναμική ανάπτυξη και σημαντική παρουσία στο ακαδημαϊκό και επιστημονικό γίγνεσθαι, το ΑΠΚΥ έχει πετύχει την καταξίωσή του ως ένα σύγχρονο και πρωτοπόρο πανεπιστήμιο του ελληνόφωνου χώρου, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Κύπρου με 6.627 αποφοίτους και αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για αναγνωρισμένες σπουδές υψηλού επιπέδου.

Περισσότερες πληροφορίεςhttps://www.alfavita.gr/ekpaideysi/324513_apky-spoydes-prosarmosmenes-stis-anagkes-soy-apo-ton-diko-soy-horo-kai-ston-diko

 

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 29 Νοεμβρίου

Μετάλλαξη Όμικρον: Αυτά είναι τα συμπτώματα - Δεν μοιάζει με τη ΔΕΛΤΑ

Κοινωνικό μέρισμα: Πότε και σε ποιους θα δοθεί

ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα θα βρίσκονται στο ΑΤΜ το απόγευμα της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου 2021

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιοτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ το μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

thomas_katsaounis
Πέθανε ο 20χρονος Θωμάς Κατσαούνης, μπασκετμπολίτας ύψους 2μ.20
Σε πένθος έχει βυθιστεί η Θεσσαλονίκη και όλη η μπασκετική κοινότητα της χώρας καθώς πέθανε ο νεαρός σέντερ ύψους 2μ.20, Θωμάς Κατσαούνης μόλις στα...
Πέθανε ο 20χρονος Θωμάς Κατσαούνης, μπασκετμπολίτας ύψους 2μ.20
paidi
Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει το δημοφιλές σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Αιγαίου
Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει το κορυφαίο στην Ελλάδα σεμινάριο από δημόσιο Πανεπιστήμιο πάνω στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση που μοριοδοτεί για...
Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει το δημοφιλές σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Αιγαίου