ΕΟΠΠΕΠ
Τι ορίζει το ΦΕΚ για την αμοιβή των εκπαιδευτών ενηλίκων - Χιλιάδες νέες θέσεις σε όλη την Ελλάδα ανοίγουν και θα ανοίξουν σταθερά για τα επόμενα χρόνια - Δείτε πώς μπορείτε μέσα σε λιγότερο από 25 ημέρες να βγάλετε ως εκπαιδευτής 3.080 ευρώ!

Το ταμείο ανάκαμψης έχει φέρει και θα φέρει για τα επόμενα χρόνια τεράστια προγράμματα κατάρτισης ενηλίκων προϋπολογισμού εκατοντάδων εκατομμυρίων.

Τώρα τρέχει το τεράστιο πρόγραμμα κατάρτισης 120.000 ανέργων της ΔΥΠΑ με επίδομα έως 1000 ευρώ και παράλληλα τρέχει το πρόγραμμα "ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" μέσω του οποίου κάνουν κατάρτιση 150.000 εργαζόμενοι

Παράλληλα ανακοινώνονται νέα προγράμματα για 55.000 άνεργους σχεδιάζει η ΔΥΠΑ τους επόμενους μήνες, τα οποία θα συγχρηματοδοτούνται είτε από το ΕΣΠΑ (ΕΚΤ ή ΠΑΝ), είτε από τον προϋπολογισμό της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Ανοίγουν ΣΥΝΕΧΩΣ νέες θέσεις εργασίας με υψηλό μισθό για εκπαιδευτές ενηλίκων

Ο οργασμός των προγραμμάτων αυτών ο οποίος θα ενταθεί τα επόμενα χρόνια ανοίγει θέσεις για χιλιάδες προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλίκων στην επόμενη πενταετία.

Για να γίνεις εκπαιδευτής ενηλίκων και να έχεις την επάρκεια θα πρέπει πρώτα να τελειώσεις το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Έχει ανοικτές αιτήσεις έως τις 29 Μαΐου

Καθαρές απολαβές 3.080 ευρώ σε λιγότερο από μήνα

Οι εκπαιδευτές πληρώνονται ΚΑΘΑΡΑ με 19 ευρώ ή και 22 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης είτε είναι εξ αποστάσεως είτε δια ζώσης! Αυτό σημαίνει πως αν πραγματοποιήσουν κατάρτιση σε ένα τμήμα ανέργων περίπου στις 140 ώρες (δια ζώσης και εξ αποστάσεως) μπορούν να πάρουν να λάβουν έως και 3.080 ευρώ.

Εάν έχετε μεταπτυχιακό είναι 2660 ευρώ το μήνα

Εργαστείτε με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή και μισθοδοσία ή με σύμβαση έργου!

Οι εκπαιδευτές μπορούν να εργάζονται με καθεστώς κανονικής μισθοδοσίας ή με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή με σύμβαση έργου.

Τα πιο συνηθισμένα είναι τα δελτία παροχής υπηρεσιών ή οι συμβάσεις έργου

Ώς εκπαιδευτές ενηλίκων σε προγράμματα μπορούν να εργαστούν και οι εκπαιδευτικοί του δημόσιου τομέα αρκεί να πάρουν άδεια από το ΠΥΣΔΕ ή το ΠΥΣΠΕ στο οποιο ανήκουν!

Αυτό ορίζεται από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ που θα βρείτε παρακάτω - Είναι υποχρέωση των ΚΕΔΙΒΙΜ να πληρώνουν με βάση το παρακάτω

Εδω μπορείτε να δείτε και όλο το ΦΕΚ

Πώς θα πάρετε την επάρκεια - Ξεκινήστε το εξ αποστάσεως σεμινάριο στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Προλάβετε τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ

Ανοικτές αιτήσεις και πολύ μεγάλη έκπτωση έχει το σεμινάριο την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών ενηλίκων που ΠΛΗΡΟΙ τα κριτήρια της νομοθεσίας για να ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για να πάρετε την ΕΠΑΡΚΕΙΑ και να μπορείτε να εργαστείτε σε όλα τα παραπάνω προγράμματα ανάλογα με την ειδικότητα.

Το Πιστοποιητικό Εξ αποστάσεως  επιμόρφωσης στην Εκπαίδευσης Ενηλίκων έχει πάνω την σφραγίδα του ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης). Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΕΚΕΚ

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 29 Μαΐου

Στο σεμινάριο μπορείτε να κάνετε εγγραφή με μόνο 75 ευρώ!!!!

Δείτε εδώ το σημείο από το ΦΕΚ για τις αμοιβές εκπαιδευτών ενηλίκων

εκπαιδευτές ενηλίκων
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Πάπιες στον δρόμο
Η τελευταία πράξη καλοσύνης ενός πατέρα – Βοηθούσε πάπιες να περάσουν τον δρόμο και βρήκε τραγικό θάνατο
«Βγήκε από το αυτοκίνητο και έδιωχνε τις πάπιες και όλοι χειροκροτούσαν επειδή ήταν πολύ καλός»
Η τελευταία πράξη καλοσύνης ενός πατέρα – Βοηθούσε πάπιες να περάσουν τον δρόμο και βρήκε τραγικό θάνατο