Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας 

Εγκυκλίους για τη Β ξενη γλώσσα απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας  σε αυτές ορίζεται  ότι οι γονείς- κηδεμόνες των μαθητών ενημερωθούν από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου για τη διδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας στην Α΄ Γυμνασίου, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα πρέπει να προσκομίσουν στον Διευθυντή του σχολείου τους ενυπόγραφο σημείωμα από τους γονείς- κηδεμόνες τους, στο οποίο θα αναγράφεται η προτίμησή τους σχετικά με τη δεύτερη ξένη γλώσσα που επιθυμούν να διδαχθούν στο Γυμνάσιο (την Γαλλική ή την Γερμανική).  Οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων θα αποστείλουν στο Γυμνάσιο υποδοχής το απολυτήριο και το ενυπόγραφο σημείωμα του γονέα- κηδεμόνα του μαθητή έως 15-06-2016.

Σημειώνεται ότι  οι μαθητές της Α ́ τάξης έχουν δικαίωμα να αλλάξουν την προτίμησή τους για τη β ́ ξένη γλώσσα  έως και 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Ενημερωτική εγκύλιος για τη Β ξένη γλώσσα

Εγκύκλιος επιλογής Β ξένης γλώσσας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anoia-750x575.jpg
Ένα τεστ μπορεί να προβλέψει το Αλτσχάιμερ πριν καν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα
«Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι η όσφρηση μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο βιοδείκτη για την πρόβλεψη νευροεκφυλιστικών ασθενειών»
Ένα τεστ μπορεί να προβλέψει το Αλτσχάιμερ πριν καν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα
proteini-kai-futikes-ines.jpg
Φυτική ή ζωική πρωτεΐνη; Νέα έρευνα «γκρεμίζει» τον διατροφικό μύθο
Οι ειδικοί καταλήγουν ότι η συνολική ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης έχει μεγαλύτερη σημασία από τον τύπο ή την ώρα κατανάλωσης
Φυτική ή ζωική πρωτεΐνη; Νέα έρευνα «γκρεμίζει» τον διατροφικό μύθο