Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ξεκινούν σήμερα τα δωρεάν live μαθήματα

Ανακοινώσεις 0

ΕΛΜΕ Ιονίων Νήσων: Διαδικτυακή συζήτηση για πειθαρχικά, αξιολόγηση και διώξεις εκπαιδευτικών

1280 pencil
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 18:00, οι εκπαιδευτικοί καλούνται σε κοινή διαδικτυακή εκδήλωση για να αναδείξουν τις επιπτώσεις των νέων πολιτικών στο δημόσιο σχολείο

Οι ΕΛΜΕ των Ιονίων Νήσων οργανώνουν αυτή την εβδομάδα μια διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα το νέο πειθαρχικό πλαίσιο στο Δημόσιο, την αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση και τις διώξεις εκπαιδευτικών. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. και στοχεύει να ενημερώσει και να δημιουργήσει πλατφόρμα προβληματισμού για τους καθηγητές και τις καθηγήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα Ιόνια Νησιά.

Η εκδήλωση θα εξετάσει τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο, τις επιπτώσεις τους στο σχολικό έργο και τους κινδύνους που προκύπτουν για το εργασιακό περιβάλλον των εκπαιδευτικών. Οι διοργανωτές τονίζουν ότι η συμμετοχή των σχολείων είναι κρίσιμη, ώστε να δημιουργηθεί κοινός τόπος ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για ζητήματα που απασχολούν καθημερινά τους δασκάλους και καθηγητές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Ζακύνθου καλεί όλα τα σχολεία της περιοχής να συνδεθούν, επιδιώκοντας η εκδήλωση να αποτελέσει αφετηρία για οργανωμένη αντίδραση απέναντι σε πολιτικές που θεωρούνται αντιεκπαιδευτικές και καταστρατηγούν εργασιακά δικαιώματα.

εκδηλωση
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κάποτε οι μαθητές αρκούνταν σε εκπαιδευτικούς που απλά δίδασκαν. Σήμερα;

Ανάκληση «γίγας» σε 2,86 εκατ. αυτοκίνητα που αγγίζει και την Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις