Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
pinakas
Τα αποτελέσματα των εκλογών - Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
Ανακοινωθήκαν τα αποτελέσματα των εκλογών του συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ:

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους του Συλλόγου «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» που με την ψήφο τους στήριξαν  την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  αναδεικνύοντας το ψηφοδέλτιό της  σε πρώτη δύναμη, ενισχυμένη σε ψήφους, δίνοντάς της την αυτοδυναμία με 4 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους, τους φίλους και τους υποψηφίους της ΑΣΕ  που συνέβαλαν σε αυτό το πολύ θετικό για τον κλάδο και τους αγώνες του αποτέλεσμα. Χαιρετίζουμε  όλους όσους συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες την Τρίτη 30 Νοεμβρίου μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες,  κόντρα στις προσπάθειες υπουργείου και κυβέρνησης να βάλει λουκέτο και στα εκπαιδευτικά σωματεία με τον νόμο Χατζηδάκη,  να αφήσει αφοπλισμένους τους εκπαιδευτικούς, χωρίς άδεια, χωρίς συλλογικές διαδικασίες, έρμαιο στις ορέξεις κάθε κυβέρνησης.

Με την  ενεργητική συμμετοχή στη ζωή και τη δράση του σωματείου μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Μπορούμε να ακυρώσουμε στην πράξη τους αντιεκπαιδευτικούς και αντεργατικούς νόμους, να ανοίξουμε δρόμο για την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών.

Αγωνιζόμαστε για ένα σύγχρονο σχολείο που θα μορφώνει ολόπλευρα όλα τα παιδιά χωρίς αποκλεισμούς και κριτήριο για τις σπουδές τους να μην είναι η τσέπη των γονιών τους. Σε αυτό το σχολείο ο εκπαιδευτικός πρέπει να έχει μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας, μισθό και ασφάλιση που να καλύπτει τις ανάγκες του, συνθήκες εργασίας και σχολικές υποδομές που να αντιστοιχούν στην εξέλιξη της κοινωνίας.

Τη δύναμη που μας δίνουν  τα αποτελέσματα  θα τη διαθέσουμε με  μεγαλύτερη ώθηση να δυναμώσουμε τον αγώνα για να είναι ο Σύλλογός μας «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» οργανωτής της πάλης των εργαζομένων στους δύσκολους καιρούς που έρχονται!!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια