Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Η Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία της διότι αγνοήθηκε για μια ακόμη φορά η πάγια θέση των εκπαιδευτικών μας για λειτουργία ενός βαθμολογικού κέντρου στο Μεσολόγγι

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Α ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία της διότι αγνοήθηκε για μια ακόμη φορά η πάγια θέση των εκπαιδευτικών μας για λειτουργία ενός βαθμολογικού κέντρου στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι.

Η Ένωσή μας είχε έγκαιρα τοποθετηθεί για μια ακόμη φορά επί του θέματος και είχε αποστείλει σχετικές επιστολές πριν και μετά την κρίση με το κορονοϊό, τόσο στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας όσο και στην Περιφερειακή Διεύθυνσης Εκπαίδευσης αλλά και στην αρμόδια Υφυπουργό κ. Ζαχαράκη.

Έγκαιρα είχαμε τοποθετηθεί και για λειτουργία δύο βαθμολογικών κέντρων για φέτος, αποκλειστικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και για την ασφαλέστερη διεκπεραίωση της βαθμολόγησης.

Γνωστοποιήσαμε προς κάθε κατεύθυνση, επαναλαμβάνουμε: προς κάθε κατεύθυνση, ότι όχι μόνο εκλείπουν οι λόγοι μη λειτουργίας βαθμολογικού κέντρου στο Μεσολόγγι αλλά και ότι η λειτουργία του θα ήταν γενικά συμφέρουσα και ασφαλής, αφού η έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, χάρις στο νέο οδικό δίκτυο  είναι πλέον στο κέντρο της, και παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια στους μετακινούμενους προς αυτή αλλά και γιατί θα μείωνε τη δαπάνη που απαιτείται για εκτός έδρας μετακινήσεις.

Είναι απορίας άξιον γιατί για μια ακόμη φορά αγνοείται επιδεικτικά η θέση των εκπαιδευτικών της περιοχής και διατηρείται μια κατάσταση πανελλαδικώς πρωτότυπη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να μπούμε στη λογική των εμπνευστών της αλλά και όσων τη διατηρούν.

Το βέβαιο είναι ότι η ΕΛΜΕ δεν μπορεί ούτε να νομοθετεί, ούτε να επιβάλλει την άποψή της.

Θεωρούμε όμως ότι στις σημερινές συνθήκες προέχει η ασφάλεια όλων, κι αυτή διασφαλίζονταν σαφώς καλύτερα με την υλοποίηση της πρότασής μας. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά δεν εισακουστήκαμε.

               Για την Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΟΠΕΚΑ - ΟΑΕΔ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Πότε πληρώνουν 1.000.000 πολίτες

ΑΣΕΠ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις - Που κάνετε αίτηση

Πανελλήνιες 2022: Αυτός είναι ο νέος τρόπος εξέτασης

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» ο 35χρονος που δολοφονήθηκε στη Νίκαια
«Πελάτης» του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων και ο 35χρονος που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο στη Νίκαια - Εμπλοκή δεκάδων αστυνομικών
Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» ο 35χρονος που δολοφονήθηκε στη Νίκαια