Α ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Ψήφισμα για τους απορριφθέντες του ΑΣΕΠ
Ψήφισμα στήριξης για επίτευξη νομοθετικής ρύθμισης στους απορριφθέντες του ΑΣΕΠ λόγω του παραβόλου!

Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ στηρίζει το δίκαιο αίτημα των περίπου 2.000 απορριφθέντων υποψηφίων του ΑΣΕΠ για επίτευξη νομοθετικής ρύθμισης ώστε να συμπεριληφθούν στους πίνακες των προκηρύξεων 1ΕΑ/2019, 2ΕΑ/2019 και 3ΕΑ/2019.

Η απόρριψή τους από τους πίνακες δε θα σημάνει μόνο τον αποκλεισμό τους από τη διαδικασία διορισμού αλλά τους αποκλείει και από την ενδεχόμενη πρόσληψή τους ως αναπληρωτές για τα επόμενα 3 χρόνια! Οι συνάδελφοι αυτοί ουσιαστικά μένουν εκτός εκπαίδευσης αφού ο τριετής αποκλεισμός θα σημάνει αυτόματα και την ραγδαία πτώση της σειράς τους στους πίνακες.

Η μη καταβολή παραβόλου των 3€ δεν έγινε με κάποιο δόλο. Οι συνάδελφοί μας ενώ κατέθεσαν κανονικά και εμπρόθεσμα όλα τα δικαιολογητικά τους και εξασφάλισαν ηλεκτρονικά το απαιτούμενο παράβολο ως τις 24 Μάη, όπως προβλεπόταν από τη συγκεκριμένη προκήρυξη, δεν πλήρωσαν το παράβολο αυτό ως την ημερομηνία αυτή, γιατί, όταν το εξέδιδαν, το σύστημα τους ενημέρωνε ότι έχουν περιθώριο πληρωμής του ως και 1,5 μήνα!

Είναι πραγματικά τραγικό μία διχογνωμία του συστήματος να οδηγήσει συναδέλφους στην ανεργία!

Ζητάμε από τα αρμόδια Υπουργεία (Παιδείας, Οικονομικών, Εσωτερικών) να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ σε νομοθετική ρύθμιση και να συμπεριληφθούν όλοι οι υποψήφιοι στους πίνακες που έχουν απορριφθεί λόγω μη έγκαιρης καταβολής παραβόλου.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS