ΕΕΠ-ΕΒΠ: Ενημέρωση της ΠΔΕ Αττικής για προϋπηρεσία, ελληνομάθεια, συνάφειες Μεταπτυχιακών
Ανακοίνωση

Ενημέρωση για προϋπηρεσία, ελληνομάθεια και συνάφειες Μεταπτυχιακών πραγματοποιεί η ΠΔΕ Αττικής.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από το ΥΠΠΕΘ σας πληροφορούμε ότι η καταχώρηση της συνολικής προϋπηρεσίας των ΕΕΠ και ΕΒΠ θα γίνει από το ΥΠΠΕΘ και πιθανόν να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 12-7-2019 οπότε τότε οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν στο ΟΠΣΥΔ το σύνολο της προϋπηρεσίας τους. Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι υποψήφιοι να μην αποστέλλουν στην υπηρεσία μας ηλεκτρονικά μηνύματα σχετικά με την προυπηρεσία.

Επίσης, ως προς την ελληνομάθεια, παρακαλούνται οι υποψήφιοι να μην αποστέλλουν σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα στην Υπηρεσία μας καθώς το πεδίο ‘’ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑ’’ θα τροποποιηθεί με την ένδειξη ‘’ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑ’’ για όλους όσους έχουν πτυχίο εσωτερικού και στο πεδίο πιστοποιητικό για τους μεν ΑΕΙ/ΤΕΙ θα είναι με πιστοποιητικό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και για τους δε ΕΒΠ θα είναι με απολυτήριο λυκείου/εξατάξιου Γυμνασίου.

Επισήμανση: Αναφορικά με την έκδοση της 4ης τροποποίησης της ΥΑ συνάφειας των ΜΤΣ δεν χρειάζεται οι υποψήφιοι να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια.

best of network

σχετικά άρθρα

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα
Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, μετέφερε 39χρονη μητέρα και το μόλις μιας ώρας αγοράκι της από τη Σίφνο στην 112 Πτέρυγα Μάχης,...

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα