Ξένη γλώσσα στο σχολείο, πτυχίο στο φροντιστήριο: Ένας παραλογισμός που πληρώνουν οι οικογένειες

Ανακοινώσεις 0

Ψήφισμα καταγγελία της ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΟΛΜΕ

Η Γεν. Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ καταγγέλλει τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά γιατί αυθαίρετα, παρακάμπτοντας και  το ΠΥΣΔΕ,  μετακινεί, για 2 μήνες,  δυο εκπαιδευτικούς από το σχολείο  που υπηρετούν  στο  Γαλατά, σε σχολείο των Μεθάνων.

          Η απόφαση αυτή, που δημιουργεί μεγάλα οικογενειακά και εργασιακά προβλήματα, είναι αντιδημοκρατική και παράνομη, γιατί οι συναδέλφισσες συμπληρώνουν κανονικότατα  το ωράριο τους με μαθήματα   Α’ και Β’ ανάθεσης στο σχολείο που υπηρετούν!

Διερωτόμαστε πραγματικά για τα κίνητρα της πρωτοφανούς αυτής απόφασης, αφού κανένας εκπαιδευτικός ή εργασιακός λόγος δεν υπάρχει γι’ αυτή τη μετακίνηση.

Είναι φανερό ότι ο Υπουργός Παιδείας και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής οφείλουν να ακυρώσουν ΑΜΕΣΑ την απόφαση της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Διαφορετικά  αναλαμβάνουν και την πολιτική ευθύνη  κάλυψης της   Διευθύντριας και της αυθαίρετης  απόφασης της.

Ζητάμε την κατάργηση της δυνατότητας των Διευθυντών Εκπαίδευσης μετακίνησης των εκπαιδευτικών για 2 μήνες.

Από τη Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις