Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω

Συγκέντρωση υπογραφών κατά της αξιολόγησης

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αιγάλεω  ανακοινώνει ότι το κείμενο που εγκρίθηκε από την Τακτική Γενική Συνέλευσή μας, στις 21/11/2013 και δηλώνει την πλήρη αντίθεση μας στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να επιβάλλει σε όλες τις σχολικές μονάδες το θεσμό της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας και να προχωρήσει στην ατομική αξιολόγηση του εκπαιδευτικού υπόγραψαν 319 σε σύνολο εγγεγραμένων μελών 356 !!! Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους/ισσες οι οποίοι με τη στάση τους και την υπογραφή τους επιβεβαίωσαν ότι η αξιολόγηση είναι πλήρως απονομιμοποιημένη στη συνείδηση του εκπαιδευτικού κόσμου. Ο επιθεωρητισμός, όσα προσωπεία κι αν του φορέσουν, είναι ΑΤΑΦΟΣ ΝΕΚΡΟΣ. Για αυτό δίνουμε ενωμένοι τον αγώνα. Λέμε ΟΧΙ στην ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και στην ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, στη διαθεσιμότητα και στις απολύσεις, στην αποδόμηση της δημόσιας εκπαίδευσης. Τις επόμενες μέρες συνεδριάζουμε σε κάθε σχολείο και με Πρακτικό αρνούμαστε τη συμμετοχή μας στις Ομάδες Εργασίας. Με συνεχόμενες στάσεις εργασίας εμποδίζουμε κάθε σεμινάριο, κάθε διαδικασία αξιολόγησης, κάθε επίδοξο αξιολογητή. Με αποφασιστικό-συλλογικό αγώνα υπερασπίζουμε το Δημόσιο Σχολείο, το μέλλον των παιδιών μας, τη δουλειά και την αξιοπρέπειά μας. ΟΧΙ στο σφαγείο της Αξιολόγησης. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Οι υπογραφές κατά σχολική μονάδα του Συλλόγου:

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Ρ. Φεραίου 20

Τηλ.210-5981932

Αιγάλεω  22/ 1 / 2014

ΠΡΟΣ: -  Δ.Σ της Δ.Ο.Ε, Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε, τα μέλη μας.

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ