Βρετανός σπουδάζει στην Ιατρική της Λάρισας
Ο Βρετανός που διάλεξε τη Λάρισα για να σπουδάσει ιατρική – Οι λόγοι που εκθειάζει την πόλη και η πρωτιά

Ένας νεαρός Βρετανός έγινε δεκτός στις τρεις από τις 4 Ιατρικές που λειτουργούν Αγγλόφωνα προγράμματα στην Ελλάδα, αλλά διάλεξε τη Λάρισα πολύ συνειδητοποιημένα  και είχε σοβαρούς λόγους να το κάνει, όπως γράφει στην ανάρτησή του Δημήτρης Μπόγδανος, Καθηγητής Παθολογίας και Αυτοάνοσων Νοσημάτων.

 Ο νεαρός Μάικλ είναι Βρετανός όμως οι γονείς του ζουν και εργάζονται στην μακρινή Σιγκαπούρη, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Οι γονείς του Μάικλ έψαξαν και διαπίστωσαν ότι η Λάρισα είναι μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις στην Ελλάδα με μικρή εγκληματικότητα και έδωσαν έτσι εύκολα το «πράσινο» φως στον γιο τους. Μάλιστα σύμφωνα με τον καθηγητή, πρόσφατη μελέτη ανέδειξε την Ιατρική της Λάρισας πρώτη στην ικανοποίηση των φοιτητών της Ιατρικής στη χώρα μας.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μπόγδανου

«O Michael είναι Βρεττανός. Οι γονείς του εργάζονται μόνιμα στη Σιγκαπούρη. Ο Michael θέλει να σπουδάσει Ιατρική στην Ελλάδα και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει τις σπουδές του στην Ιατρική μας. Έγινε δεκτός σε τρεις από τις 4 Ιατρικές που λειτουργούν Αγγλόφωνα προγράμματα στη χώρα, αλλά εκείνος επέλεξε την Λάρισα. Τον ρώτησα, τι έπαιξε σημασία στην επιλογή του.
«Μπήκα στο αστικό για να έρθω να σας γνωρίσω και γνωρίστηκα με φοιτητές και φοιτήτριες της Ιατρικής σας, ήταν όλοι τόσο φιλικοί μαζί μου. Εντυπωσιάστηκα. Άκουσα τα καλύτερα από αυτούς. Επίσης, λατρεύω την Ελλάδα και τον Ελληνικό πολιτισμό. Θέλω να σπουδάσω ιατρική στη χώρα σας και θέλω να μάθω Ελληνικά. Έχω ακούσει τόσο όμορφα πράγματα για την πόλη και την φοιτητική ζωή στην πόλη και νομίζω ότι επιλέγω σωστά. Οι γονείς μου ανησυχούν για την ασφάλεια και την εγκληματικότητα και διάβασαν ότι η Λάρισα είναι μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις στην Ελλάδα” .
Τον καλωσορίζουμε στην πόλη μας και διαβεβαιώνουμε τους γονείς του που ταξίδεψαν από τη μακρινή Σιγκαπούρη ότι μπορεί να μας εμπιστευτεί το μέλλον του παιδιού τους όπως και όλες οι φοιτήτριες και όλοι οι φοιτητές μας.
ΥΓ. Πρόσφατη μελέτη ανέδειξε την Ιατρική της Λάρισας πρώτη στην ικανοποίηση των φοιτητών της Ιατρικής στη χώρα μας.
ΥΓ2. Μπορούμε και καλύτερα. Δεν επαναπαυόμαστε και προσπαθούμε για το καλύτερο των φοιτητών μας παρά τις αντίξοες συνθήκες και την απαξίωση της αρετής της παιδείας
».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία παντού (Ανανεώνεται η λίστα συνεχώς)

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νηπιαγωγείο με κάγκελα
Κλειστοί αύριο και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στον Πειραιά λόγω κακοκαιρίας
Όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
Κλειστοί αύριο και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στον Πειραιά λόγω κακοκαιρίας
Το Ενοποιημένο Σχέδιο Κυβερνητικής Πολιτικής για το 2026
Αυτές είναι οι 10 βασικές νομοθετικές πρωτοβουλίες και οι 30 μεταρρυθμίσεις του κυβερνητικού προγραμματισμού του 2026
Το Ενοποιημένο Σχέδιο Κυβερνητικής Πολιτικής για το 2026
Αυτές είναι οι 10 βασικές νομοθετικές πρωτοβουλίες και οι 30 μεταρρυθμίσεις του κυβερνητικού προγραμματισμού του 2026