παραβατικοτητα
Επτά μαθητές χτύπησαν στο κεφάλι 13χρονο

Ακόμα δύο περιστατικά ενδοσχολικής βίας στη χώρα, αυτή τη φορά στη Ρόδο και τη Λέρο, έρχονται σήμερα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο φως της δημοσιότητας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ertnews, η πρώτη περίπτωση έλαβε χώρα στην Ιαλυσσό της Ρόδου. Εκεί, επτά μαθητές χτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα 13χρονο, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Το συμβάν έγινε κατά τη διάρκεια του διαλλείματος, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Ιαλυσσού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν τόσο οι επτά νταήδες όσο και οι γονείς τους. Ωστόσο, τελικά, έπειτα από εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Βία και στη Λέρο

Ανάλογο περιστατικό έλαβε χώρα εχθές Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και στη Λέρο.

Συγκεκριμένα, στο νησί συνελήφθησαν τέσσερα 15χρονα παιδιά που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν 14χρονο συμμαθητή τους στο προαύλιο του σχολείου.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεραφέντης στο ertnews, τον τραυμάτισαν στο στήθος, στην πλάτη και στο λαιμό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ενημερώθηκε το Α.Τ. Λέρου και μετά από αναζήτηση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 3 από τους 4 ανηλίκους.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

perpatima_2912019_743.jpeg
Περπάτημα vs Καθιστική ζωή: Πόσα βήματα την ημέρα «ακυρώνουν» τους κινδύνους του γραφείου
Έρευνα: Η κίνηση που σώζει ζωές – Τα 4.500 βήματα ως το πρώτο σκαλοπάτι για γερή καρδιά
Περπάτημα vs Καθιστική ζωή: Πόσα βήματα την ημέρα «ακυρώνουν» τους κινδύνους του γραφείου
skylos
Γιατί ο σκύλος σας επιλέγει συγκεκριμένη γωνιά στο σπίτι; Η ψυχολογία πίσω από την «αγαπημένη θέση»
Πώς οι σκύλοι χαρτογραφούν την άνεση και την ασφάλεια στο σπίτι
Γιατί ο σκύλος σας επιλέγει συγκεκριμένη γωνιά στο σπίτι; Η ψυχολογία πίσω από την «αγαπημένη θέση»
Χρήματα από τον μισθό σε πορτοφόλι
Οικονομικό χάσμα δύο ταχυτήτων στην Ευρώπη: Στην κορυφή ο Βορράς, ουραγός η Ελλάδα στην ΕΕ
Ευρώπη 2030: Πλουσιότερη αλλά το ίδιο άνιση – Τι δείχνουν οι προβλέψεις του ΔΝΤ
Οικονομικό χάσμα δύο ταχυτήτων στην Ευρώπη: Στην κορυφή ο Βορράς, ουραγός η Ελλάδα στην ΕΕ