Κοινωνία 0

Β. Μάγγος: Ένοχοι οι 3 αστυνομικοί για τον άγριο ξυλοδαρμό του

μαγκος
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή

Ένοχοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οι 3 αστυνομικοί που κατηγορούνταν για τον άγριο ξυλοδαρμό του Βασίλη Μάγγου, στις 14 Ιουνίου 2020, έξω από τα Δικαστήρια Βόλου.

 Η έδρα υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που αναμένεται να επικυρώσει την εισαγγελική πρόταση ώστε να δικαστούν και οι 6 εμπλεκόμενοι αστυνομικοί για κακουργήματα στο Εφετείο Λάρισας. O Γιάννης Μάγγος βγαίνοντας από την δικαστική αίθουσα φώναξε: «Ένοχοι λοιπόν οι βασανιστές!».

Συγκεκριμένα η Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε για τον πρώτο και δεύτερο κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 10 μηνών και για τον τρίτο κατηγορούμενο 8 μηνών, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε ποινή φυλάκισης 2 ετών για τον κάθε ένα από τους 3 κατηγορούμενους με τριετή αναστολή. Ως ελαφρυντικό αναγνωρίστηκε μόνο ο πρότερος έντιμος βίος.

Το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε στο προαύλιο των δικαστηρίων “Βασίλη Μάγγο ποτέ δεν σε ξεχνάμε”.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία