proaulio
Ο καθηγητής κατέθεσε ότι η μητέρα τον χτύπησε στο κεφάλι μετά από ένταση γύρω από τη συμπεριφορά της κόρης της, η οποία είχε αποβληθεί από την τάξη για ανάρμοστη συμπεριφορά

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κάθισε σήμερα η μητέρα από χωριό της Μαγνησίας, η οποία γρονθοκόπησε καθηγητή του σχολείου στο οποίο φοιτά η κόρη της. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ενήργησε από φόβο, καθώς θεώρησε πως ο καθηγητής πρότεινε το χέρι του προς το μέρος της για να τη χτυπήσει, ωστόσο παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος να τον χτυπήσει.

Ο καθηγητής, από την πλευρά του, κατέθεσε ότι η μητέρα τον χτύπησε στο κεφάλι μετά από ένταση γύρω από τη συμπεριφορά της κόρης της, η οποία είχε αποβληθεί από την τάξη για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ο ίδιος περιέγραψε την κατάσταση ως εξαιρετικά ψυχολογικά φορτισμένη, σημειώνοντας ότι η μητέρα συνέχισε να τον ακολουθεί και να φωνάζει μέχρι το προαύλιο του σχολείου, όπου και τον γρονθοκόπησε.

Η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της μητέρας για διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας και απόπειρα σωματικής βλάβης, ενώ η μητέρα κρίθηκε ένοχη για ελαφρά σωματική βλάβη και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 2000 ευρώ.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Παπαϊωάννου
Ο Υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Παπαϊωάννου στην κοινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοίκησης και της Συγκλήτου του ΔΙΠΑΕ
«Το ΔΙΠΑΕ παράδειγμα σύγχρονου, εξωστρεφούς και δυναμικά αναπτυσσόμενου ακαδημαϊκού ιδρύματος»
Ο Υφυπουργός Παιδείας, Νίκος Παπαϊωάννου στην κοινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοίκησης και της Συγκλήτου του ΔΙΠΑΕ