ΕΛΜΕ Πειραιά: Ενημέρωση σχετικά με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ
Η τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/4/2024 14:00 στο 3ο ΓΕΛ Πειραιά

Ενημέρωση σχετικά με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ, κάνει η ΕΛΜΕ του Πειραιά.

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στις 24/4/2024, με βάση την εγκύκλιο της ΟΛΜΕ (βλέπε εδώ: 22-03-2024: Εγκύκλιος για τη διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων των ΕΛΜΕ στο 21ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ (Novotel Athenes, 1/7-4/7/2024) - Ο.Λ.Μ.Ε. | Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (olme.gr)).

Η τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/4/2024 14:00 στο 3ο ΓΕΛ Πειραιά (θυμίζουμε ότι έχει καταργηθεί η άδεια).

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ θα καταβάλλει προσπάθεια οι αρχαιρεσίες να πραγματοποιηθούν στα ίδια εκλογικά τμήματα που πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ τον Δεκέμβριο του 2023, ήτοι:

3ο ΓΕΛ Πειραιά, 3ο-7ο Γυμνάσιο Κερατσινίου, 11ο Γυμνάσιο Νίκαιας, 3ο Γυμνάσιο Σαλαμίνας, ΕΠΑΛ Αίγινας, ΕΠΑΛ Γαλατά, Γυμνάσιο-ΓΕΛ Ύδρας, ΓΕΛ Σπετσών. Θα καταβάλλει προσπάθεια να υπάρξει εκλογικό κέντρο και στα Κύθηρα, κάτι που δεν έγινε κατορθωτό το Δεκέμβριο, λόγω μη ύπαρξης διαθέσιμου δικαστικού αντιπροσώπου.

Το Δ.Σ. θα προβεί σε νέα ενημέρωση, μόλις οριστικοποιηθούν τα εκλογικά τμήματα, αλλά και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι από το Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά, προς τον οποίο έχει αποσταλεί ήδη σχετική αίτηση.

Είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και η οικονομική τακτοποίηση στην ΕΛΜΕ (η συνδρομή είναι 20 ευρώ). Προσοχή: όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στην ΕΛΜΕ, ΔΕΝ χρειάζεται να καταθέσουν νέα συνδρομή.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν, με βάση την εγκύκλιο της ΟΛΜΕ, όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε:

α) σχολεία της ΔΙΔΕ Πειραιά, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας.

β) υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, που εδρεύουν στον Πειραιά (π.χ. ΔΙΔΕ) και κατέχουν οργανική θέση σε σχολείο εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής

γ) Αποσπασμένοι σε Πανεπιστήμια, Εθνική Βιβλιοθήκη, ΣΔΕ και Γενικά Αρχεία του Κράτους με οργανική θέση σε σχολείο του Πειραιά

δ) Ομοσπονδιακοί προπονητές με οργανική θέση σε σχολείο του Πειραιά

ε) Αποσπασμένοι σε βουλευτικά γραφεία με οργανική θέση σε σχολείο του Πειραιά

στ) Όσοι έχουν διατεθεί σε ΙΕΚ με οργανική θέση σε σχολείο του Πειραιά

ζ) Όσοι έχουν διατεθεί στην Α/θμια και κατέχουν οργανική θέση σε σχολεία της ΔΙΔΕ Πειραιά (με την προϋπόθεση να μην έχουν λάβει μέρος στις αρχαιρεσίες του αντίστοιχου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης ή στην ΕΛΜΕ που ανήκει χωροταξικά το Δημοτικό Σχολείο που έχουν διατεθεί).

ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν αποσπαστεί σε σχολείο σε ΠΥΣΔΕ εκτός Πειραιά.

ΔΕΝ έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν αποσπαστεί σε υπηρεσία εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής (ψηφίζουν στην ΕΛΜΕ που καλύπτει την περιοχή της υπηρεσίας απόσπασης).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Lauterbrunnen
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
Η προτεινόμενη χρέωση, η οποία θα καταβληθεί μέσω μιας εφαρμογής για smartphone, θα είναι μεταξύ 5 και 10 ελβετικών φράγκων (5,50 έως 10,99 $) και θα...
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
patatakia
Πώς αναψυκτικά, πατατάκια, μπισκότα αυξάνουν τον κίνδυνο επεισοδίου εγκεφαλικού
Έρευνα: Η κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με γνωστική παρακμή και εγκεφαλικό
Πώς αναψυκτικά, πατατάκια, μπισκότα αυξάνουν τον κίνδυνο επεισοδίου εγκεφαλικού