ΟΛΜΕ: Ισχύουν κανονικά οι στάσεις εργασίας για την αξιολόγηση όλο τον Μάρτιο
H απεργία αποχή θεωρείται νόμιμη και άρα καλύπτει τους/τις συναδέλφους/ισσες μέχρι να επιδοθεί η όποια απαγορευτική απόφαση του δικαστηρίου στην ΟΛΜΕ.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, υλοποιώντας την απόφαση της ΓΣ των Προέδρων, κατέθεσε την Τρίτη νέο εξώδικο για απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση. Η απεργία αποχή έχει ισχύ 4 μέρες μετά την κατάθεση του εξωδίκου. Το ΥΠΑΙΘΑ έσπευσε για μία ακόμα φορά στα δικαστήρια για να αποτρέψει τον αγώνα και η εκδίκαση ορίστηκε για την Παρασκευή 15/3. Θυμίζουμε ότι η απεργία αποχή θεωρείται νόμιμη και άρα καλύπτει τους/τις συναδέλφους/ισσες μέχρι να επιδοθεί η όποια απαγορευτική απόφαση του δικαστηρίου στην ΟΛΜΕ.

Σε κάθε περίπτωση ισχύουν κανονικά οι στάσεις εργασίας που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ για όλον τον Μάρτιο, που καλύπτουν από την παρακολούθηση του μαθήματος από τους αξιολογητές.

Η δήλωση συμμετοχής στην απεργία αποχή είναι η εξής (κοινή για όλα τα σχολεία, συμπεριλαμβανομένων και των ΠΠΣ, ακολουθεί μετά τις υπογραφές) και μπορεί να κατατίθεται στο πρωτόκολλο από την Τρίτη 19/3, εφόσον δεν έχει επιδοθεί μέχρι τότε απαγορευτική απόφαση από το δικαστήριο:

Η ΔΗΛΩΣΗ

Με την παρούσα δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην απεργία- αποχή που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ, από κάθε ενέργεια που συνδέεται με το σύστημα αξιολόγησης, το οποίο προωθείται εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και πιο συγκεκριμένα από τις διαδικασίες που προβλέπονται από τους νόμους 4692/20 και 4823/21 και καθώς και από την Υπουργική Απόφαση 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της» και σχετίζονται με όλα τα εξωδιδακτικά καθήκοντα σχετικά με την ατομική αξιολόγηση (συναντήσεις με Συμβούλους Εκπαίδευσης, ενημέρωση ατομικού φακέλου, κατάθεση έκθεσης αυτοαξιολόγησης κ.τ.λ.).

Οι εκπαιδευτικοί

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φυλακή καθηγητής
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 50χρονος που κάρφωσε σπασμένο μπουκάλι στο κεφάλι 14χρονου
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου έκατσαν και οι γονείς του ανήλικου που καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 50χρονος που κάρφωσε σπασμένο μπουκάλι στο κεφάλι 14χρονου
kausonas
Καμπανάκι επιστημόνων: Οι ακραίες θερμοκρασίες συνδέονται με θανατηφόρα εγκεφαλικά επεισόδια
«Τα εγκεφαλικά είναι η δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου παγκοσμίως και αυτή η επιβάρυνση που προκαλείται από τις ακραίες θερμοκρασίες είναι πολύ...
Καμπανάκι επιστημόνων: Οι ακραίες θερμοκρασίες συνδέονται με θανατηφόρα εγκεφαλικά επεισόδια
kleista sxoleia proaulio
Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας: 15χρονος χτύπησε συνομήλικο του μέσα σε προαύλιο Γυμνασίου
O 15χρονος φέρεται να εισήλθε σε προαύλιο χώρο Γυμνασίου στο Αγρίνιο και να χτύπησε με γροθιά τον συνομήλικό του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει...
Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας: 15χρονος χτύπησε συνομήλικο του μέσα σε προαύλιο Γυμνασίου