Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν νωρίτερα στα Προπύλαια φοιτητές του ΕΚΠΑ, διαμαρτυρόμενοι την απόφαση να τεθεί σε αναστολή καθηκόντων ο διοικητικός υπάλληλος που δήλωσε ότι συμμετείχε στην προχθεσινή διακοπή λειτουργίας του σέρβερ του ιδρύματος, που προκάλεσε και ολιγόωρη διακοπή στις διαδικτυακές εξετάσεις.
Σε πανό που ανήρτησαν οι φοιτητές ζητούν να παρθεί πίσω η «εκδικητική απόλυση», όπως τη χαρακτηρίζουν,για τον διοικητικό υπάλληλο και τονίζουν: «Όχι στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης»
Θυμίζουμε ότι για το ζήτημα αυτό διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ οι πρυτανικές αρχές του ΕΚΠΑ ζήτησαν μεγαλύτερη ασφάλεια στο κτήριο όπου στεγάζονται οι κρίσιμες υποδομές του πανεπιστημίου για τη διεξαγωγή των εξ αποστάσεως εξετάσεων.
Πάντως, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά, ενώ οι εξετάσεις θα προγραμματιστούν εκ νέου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ