Πανεπιστημιακή αστυνομία
INTIME NEWS/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
«Στον παράλογο και επικίνδυνο κόσμο της Μητσοτάκης Α.Ε. οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είναι κίνδυνος για το δημόσιο πανεπιστήμιο»

Συνεχίζεται το όργιο καταστολής έξω από τα Πανεπιστήμια όπου τα ΜΑΤ θα φυλάνε εσαεί την ΟΠΠΙ, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Στον παράλογο και επικίνδυνο κόσμο της Μητσοτάκης Α.Ε. οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είναι κίνδυνος για το δημόσιο πανεπιστήμιο, το οποίο θα "φυλάει" η Πανεπιστημιακή Αστυνομία, την οποία θα φυλάνε πάνοπλες στρατιές διαφόρων αστυνομικών ομάδων που θα επιτίθενται απρόκλητα στον φοιτητικό κόσμο» είπε.

Η δήλωση Κριθαρίδη

Αναλυτικά, η δήλωση εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη:

Συνεχίζεται το όργιο καταστολής έξω από τα Πανεπιστήμια όπου τα ΜΑΤ θα φυλάνε εσαεί την ΟΠΠΙ

Συνεχίζεται το καθημερινό πια όργιο καταστολής έξω από τα Πανεπιστήμια, με τα ΜΑΤ χθες να επιτίθενται και πάλι στους φοιτητές και τις φοιτήτριες έξω από το ΕΚΠΑ για να "προστατέψουν" την ΟΠΠΙ.

Φαίνεται μάλιστα πως πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να συνεχιστεί αυτό το όργιο καταστολής μαζί με τον τραγέλαφο όπου τα ΜΑΤ φυλάνε την Πανεπιστημιακή Αστυνομία! Αυτό έκανε σαφές και ο αποπεμφθείς συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κ. Μπαλάσκας λέγοντας πως "την ΟΠΠΙ θα φυλάνε τα ΜΑΤ, οι ΟΠΚΕ, οι διμοιρίες, η Άμεση Δράση, η Ασφάλεια, το Αστυνομικό Τμήμα για όσο χρειαστεί".

Στον παράλογο και επικίνδυνο κόσμο της Μητσοτάκης Α.Ε. οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είναι κίνδυνος για το δημόσιο πανεπιστήμιο, το οποίο θα "φυλάει" η Πανεπιστημιακή Αστυνομία, την οποία θα φυλάνε πάνοπλες στρατιές διαφόρων αστυνομικών ομάδων που θα επιτίθενται απρόκλητα στον φοιτητικό κόσμο.

Αυτή την "κανονικότητα" του κ. Μητσοτάκη, του κ. Θεοδωρικάκου και της διαφημίστριας και χορηγού της ιδιωτικής παιδείας και παραπαιδείας κας Κεραμέως, μαζί με τους/τις φοιτητές/τριες θα την ανατρέψουμε άμεσα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νεα περαμος
Νέα Πέραμος: Τον κρατούσαν αιχμάλωτο 6 μέρες - Δέκα σφαίρες και χαριστική βολή στο κεφάλι
Η ιατροδικαστική έκθεση ανατρέπει το αρχικό σενάριο για τη δολοφονία του 27χρονου
Νέα Πέραμος: Τον κρατούσαν αιχμάλωτο 6 μέρες - Δέκα σφαίρες και χαριστική βολή στο κεφάλι
Μαρινάκης
Π. Μαρινάκης για Δημόσιο: «Θα ξεβολευτούν όσοι παριστάνουν τους υπαλλήλους» (Βίντεο)
«Θέλουμε να κατοχυρωθεί στο Σύνταγμα η αξιολόγηση στο Δημόσιο» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών...
Π. Μαρινάκης για Δημόσιο: «Θα ξεβολευτούν όσοι παριστάνουν τους υπαλλήλους» (Βίντεο)
pierce
«Μαθητές για μία μέρα στο Pierce»: Η αυθεντική σχολική εμπειρία φοίτησης στις 8 Φεβρουαρίου
«Μαθητές για μία μέρα στο Pierce», την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, από τις 10:30 έως τις 13:30, στο Pierce East Campus
«Μαθητές για μία μέρα στο Pierce»: Η αυθεντική σχολική εμπειρία φοίτησης στις 8 Φεβρουαρίου
Διευθυντές στο Δημόσιο
Δημόσιο: Προϊστάμενοι και διευθυντές με γραπτές εξετάσεις – Όλα όσα αλλάζουν
Σαρωτικές αλλαγές μέσω ΑΣΕΠ στις κρίσεις στελεχών – Έρχονται τεστ δεξιοτήτων, «βινιέτες» και αυτόματη ανανέωση κάθε τριετία
Δημόσιο: Προϊστάμενοι και διευθυντές με γραπτές εξετάσεις – Όλα όσα αλλάζουν