Μιχάλης Κριθαρίδης: «Ποιος θα επωμιστεί το κόστος της "αστοχίας" με τις μάσκες των μαθητών;»
Ερωτήματα σχετικά με το ποιος θα επωμιστεί το κόστος για την «αστοχία» με τις μάσκες των μαθητών, θέτει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι, σύμφωνα με την κ. Κεραμέως, ήταν «αστοχία» το «φιάσκο με τις τεράστιες μάσκες που διανεμήθηκαν χθες στις μαθήτριες και τους μαθητές της χώρας». Ωστόσο, προσθέτει, η υπουργός δεν διευκρίνισε «ποιος θα επωμιστεί το κόστος αυτής της αστοχίας, διότι, εξ όσων γνωρίζουμε, οι μάσκες κόστισαν περίπου 6,5 εκατομμύρια ευρώ και τώρα που θα υπάρξει νέα παραγγελία, φανταζόμαστε ότι θα έχει επιπλέον κόστος».

Παράλληλα, σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, θα υπάρξει και μια επιπρόσθετη επιβάρυνση για τις προσωρινές μάσκες μιας χρήσης που θα δοθούν προς το παρόν στους μαθητές.

Περιμένουμε, αναφέρει ο κ. Κριθαρίδης, τις συγκεκριμένες απαντήσεις από την κυβέρνηση «για να μην ανακύπτουν δεύτερες σκέψεις για την τυχαιότητα και την αμέλεια της αστοχίας, η οποία σε κάθε περίπτωση θα κομίσει πολλαπλάσια κέρδη στους παραγωγούς των μασκών».

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

protoxronia athina
Πρωτοχρονιά στην Αθήνα: Πού θα γίνει το μεγαλύτερο πάρτι της πόλης
Τέσσερις ανοιχτές εκδηλώσεις σε πλατείες και πάρκα για να υποδεχθείτε τον νέο χρόνο με μουσική, φως και εορταστική ατμόσφαιρα
Πρωτοχρονιά στην Αθήνα: Πού θα γίνει το μεγαλύτερο πάρτι της πόλης
Κάλαντα
Δωδεκάνησα: Το έθιμο της "μπουλουστρίνας" και οι τοπικές παραδόσεις
Η Πρωτοχρονιά στα Δωδεκάνησα είναι άρρηκτα δεμένη με έθιμα που περνούν από γενιά σε γενιά και κρατούν ζωντανό το πνεύμα της παράδοσης.
Δωδεκάνησα: Το έθιμο της "μπουλουστρίνας" και οι τοπικές παραδόσεις