10 πτυχία που εξασφαλίζουν καριέρα με πολύ υψηλούς μισθούς
Αυτά είναι τα 10 κορυφαία πτυχία Bachelor που φέρνουν τους υψηλότερους μισθούς

Αυτά τα 10 πτυχία εξασφαλίζουν στο άμεσο μέλλον, μια επιτυχημένη καριέρα με πολύ υψηλούς μισθούς. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες ειδικότητες ωστόσο αυτές είναι ενδεικτικές.

1. Μηχανική Πετρελαιοειδών

Αν ψάχνετε για το νούμερο ένα πτυχίο με τις υψηλότερες απολαβές, μην κοιτάξετε πέρα ​​από τον τομέα της μηχανικής πετρελαίου. Αν και μπορεί να ακούγεται σαν μια τρομακτική σταδιοδρομία για να ξεκινήσετε, το μόνο που απαιτείται για να ξεκινήσετε την εργασία ως επαγγελματίας μηχανικός πετρελαίου είναι ένα τετραετές πτυχίο, αν και ορισμένες θέσεις μπορεί να απαιτούν επίσης κάποια προηγούμενη εργασιακή εμπειρία.

Μόλις προσληφθείς, θα συνεργαστείς με άλλους μηχανικούς που ειδικεύονται στην εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου, επινοώντας καινοτόμες μεθόδους για την απόκτηση της ενέργειας που κυριολεκτικά κυβερνά τον κόσμο.

Τα ακριβή καθήκοντα και οι ευθύνες σας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της μηχανικής πετρελαίου που έχετε αναλάβει να εκτελέσετε.

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι μηχανικών πετρελαιοειδών, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών δεξαμενών, των μηχανικών γεώτρησηςτων μηχανικών ολοκλήρωσης και των μηχανικών παραγωγής. Μισθός μέσης καριέρας: 182.000 $

2. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών (EECS)

Μεταξύ των πιο προσοδοφόρων πτυχίων στην κατάταξή μας είναι ο μοναδικός τίτλος EECS, ο οποίος καλύπτει δεξιότητες και έννοιες που απαιτούνται στους τομείς τόσο της ηλεκτρολογικής μηχανικής όσο και της επιστήμης των υπολογιστών.

Η ανταμοιβή της απόκτησης ενός τέτοιου πτυχίου θα αξίζει τον κόπο σας. Ένας επαγγελματίας με πτυχίο ηλεκτρολογίας και επιστήμης υπολογιστών μπορεί να αναμένει να κερδίσει πάνω από 100.000 $ ετησίως. Σε δέκα χρόνια, αυτός ο ήδη υψηλός μισθός πιθανότατα θα αυξηθεί κατά 50% ή και περισσότερο. Μισθός μέσης καριέρας: 152.300 $

3. Εφαρμοσμένη Οικονομία και Διοίκηση (TIE)

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα των επιχειρήσεων θα χαρούν να μάθουν ότι ένα από τα υψηλότερα αμειβόμενα πτυχία καθώς είναι ένα σημαντικό τμήμα στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Διοίκηση.

Μετά τη μελέτη θεμελιωδών θεμάτων στη μικρο- και μακροοικονομία και τη θεωρία διαχείρισης, οι μαθητές που επιλέγουν αυτή την επικερδή κατεύθυνση θα απολαύσουν ανταποδοτικές σταδιοδρομίες ως επιχειρηματικοί αναλυτές, ειδικοί μάρκετινγκ, στελέχη λογαριασμών, ελεγκτές και πολλά άλλα.Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο μισθός για τον αρχικό επαγγελματία εφαρμοσμένης οικονομίας και διαχείρισης μπορεί να φαίνεται υπερβολικός, αλλά συχνά διπλασιάζεται μέσα σε μια δεκαετία στη δουλειάΜισθός μέσης καριέρας: 139.600 $

Δείτε τα υπόλοιπα πτυχία που εξασφαλίζουν υψηλούς μισθούς στο proson.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα