Ανακοίνωση προς φοιτητές - απόφοιτους Παν.Αιγαίου για Αγγλικά και ΑΣΕΠ
Ανακοίνωση προς όλους τους φοιτητές, αποφοίτους, εργαζόμενους του Πανεπιστημίου Αιγαίου για μεγάλη διευκόλυνση και ειδική έκπτωση για τη Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Αγγλικών αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ, το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που μπορούν να λάβουν από το σπίτι τους μέσα σε λίγες ημέρες

Το Lockdown και η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Εκπαίδευση και την Επιμόρφωση σε όλη την Ελλάδα! Τα περιοριστικά μέτρα επηρεάζουν και τις δια ζώσης εξετάσεις των Αγγλικών οι οποίες παίρνουν παράταση συνεχώς και δεν φαίνεται πως θα γίνουν το επόμενο μεγάλο διάστημα!

Παρολαυτα οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, το δημόσιο, οι διορισμοί και οι προσλήψεις ζητούν Πιστοποίηση Αγγλικών καθώς αυτή μοριοδοτεί και μάλιστα αυτό το διάστημα βγαίνουν αρκετές!

Παράλληλα ο ιδιωτικός τομέας καθώς και τα Μεταπτυχιακά προγράμματα ζητούν άριστη γνώση Αγγλικών και αυτή να αποδεικνύεται με Πιστοποίηση

Στο πλαίσιο αυτό ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός GoLearn λόγω και της συνεργασίας που έχει με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πάνω στην υλοποίηση επιμορφωτικών μοριοδοτούμενων σεμιναρίων ανακοινώνει καθολική έκπτωση για την Πιστοποίηση Αγγλικών LTE που αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ έως και το C2 σε:

- Φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου
- Απόφοιτους του Πανεπιστημίου Αιγαίου
- Διοικητικό προσωπικό - εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Με τον κωδικό aegean_coupon_165 που μπορεί να τοποθετηθεί σε αυτή την φόρμα οι ενδιαφερόμενοι κατοχυρώνουν την έκπτωση και μάλιστα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για ένα ακόμα μέλος της οικογένειάς τους!

Το κουπόνι παρέχει καθολική έκπτωση στα 165 ευρώ όπου περιλαμβάνει τα πάντα (Εξέταση, Προπαρασκευαστικό Υλικό και 4 Practice Tests - προσομοίωσης)

Γιατί η Πιστοποίηση Αγγλικών LTE είναι δημοφιλή

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn παρέχει την αναγνωρισμένη Πιστοποίηση LTE σε όλη την Ελλάδα και σε χιλιάδες ενήλικες αλλά και μαθητές.

Η δημοφιλία της οφείλεται στο ότι μπορείς να την λάβεις με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ όπου είναι ο μόνος δυνατός τρόπος αυτή την περίοδο και μάλιστα ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να Τηλεξεταστείς σε προφορικά και έκθεση!

Αυτό σημαίνει πως λαμβάνεις πιστοποίηση Αγγλικών επιπέδου Β1,Β2,C1,C2 που αναγνωρίζεται από το Δημόσιο και τον ΑΣΕΠ και μοριοδοτεί αλλά και έχει κύρος στον ιδιωτικό τομέα δίνοντας από το σπίτι σου εξετάσεις μόνο σε Reading - Listnening με ένα ηλεκτρονικό τεστ 56 ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής!

Το Golearn παρέχει και εντελώς Δωρεάν 4 test προσομοίωσης!  Ο ενδιαφερόμενος μέσω των τεστ που κάνουν προσομοίωση της εξέτασης με σωστή στάθμιση των ερωτήσεων και διαβάθμιση της δυσκολίας όπως είναι η πραγματική εξέταση, εξασκείται καταλλήλως άμεσα, ευέλικτα και εύκολα για να δώσει εξετάσεις και να προλάβει να έχει τα μόρια 

Μέσω του GoLearn εξετάσεις μπορούν οι υποψήφιοι να δώσουν όποτε θέλουν εξετάσεις καθώς αυτές πραγματοποιούνται κάθε ημέρα και κάθε ώρα

Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα για την Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει το GoLearn

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία

Νέοι 5.500 Διορισμοί Εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση - Πότε θα γίνουν

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση Αγγλικών LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

σχετικά άρθρα

Ευχαριστούμε κυρία Κεραμέως
Ευχαριστούμε κυρία Κεραμέως
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί μας δίνετε την ευκαιρία να στρώσουμε και σε σας τον δρόμο που ακολούθησαν οι προκάτοχοί σας
Ευχαριστούμε κυρία Κεραμέως
Πανελλήνιες 2021: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις-δηλώσεις συμμετοχής
Πανελλήνιες 2021: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις-δηλώσεις συμμετοχής
Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021: Υπουργική απόφαση καθορίζει τον χρόνο και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων – δηλώσεων των αποφοίτων ΓΕΛ-ΕΠΑΛ
Πανελλήνιες 2021: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις-δηλώσεις συμμετοχής
Βολιβία: Νεκροί 5 φοιτητές από κατάρρευση κιγκλιδώματος σε πανεπιστήμιο (Video)
Βολιβία: Νεκροί 5 φοιτητές από κατάρρευση κιγκλιδώματος σε πανεπιστήμιο (Video)
Βολιβία: Τραγικό θάνατο βρήκαν πέντε φοιτητές μετά από υποχώρηση του κιγκλιδώματος - Τρία άτομα στην εντατική
Βολιβία: Νεκροί 5 φοιτητές από κατάρρευση κιγκλιδώματος σε πανεπιστήμιο (Video)