Κορονοϊός και εξετάσεις Αγγλικών: Στο παρά πέντε η λύση για ΑΣΕΠ
Μία εξέλιξη στο παρά πέντε που "σώζει" δεκάδες χιλιάδες ενήλικες που κυνηγούν τον ΑΣΕΠ αλλά και δεκάδες χιλιάδες μαθητές που θέλουν να δώσουν εξετάσεις Αγγλικών για οποιοδήποτε ΕΠΙΠΕΔΟ και το χαρτί που θα πάρουν να έχει αναγνώριση και δια ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ!

Ο κορονοϊός και η πανδημία επηρέασε σε όλη την Ελλάδα όπως και γενικά σε όλο τον κόσμο τους περισσότερους τομείς της ζωής μας! Η πανδημία δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την εκπαίδευση - επιμόρφωση όπου ο τρόπος της δια ζώσης διδασκαλίας αποτελεί κυρίαρχο χαρακτηριστικό της. Σχολεία και Πανεπιστήμια μέχρι και τώρα είναι κλειστά ενώ δεν φαινεται να υπάρχει φως στο τούνελ!

Ο κορονοϊός δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα και στις εξετάσεις των Αγγλικών όπου δεκάδες χιλιάδες ενήλικες αλλά και μαθητές είναι εγκλωβισμένοι καθώς είτε δεν επιτρέπεται η δια ζώσης εξέταση είτε ακόμα και αν επιτρέπεται είναι πολύ επικίνδυνη!

Τα κακά νέα και τα καλά σχετικά τις εξετάσεις των Αγγλικών

Οι ενήλικες κυνηγούν  τον ΑΣΕΠ, προκηρύξεις δημοσίου, προσλήψεις και διορισμούς που βγαίνουν κατά ριπάς από τον Ιανουάριο του 2021 και για τους επόμενους μήνες και θέλουν να καταθέσουν πιστοποίηση αγγλικών είτε B2 είτε C1 είτε C2 ώστε να πάρουν την μέγιστη μοριοδότηση για να προσληφθούν. Αυτό ισχύει και για τους μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους εν όψει των αξιολογήσεων αλλά και για τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να μπουν στους πίνακες των αναπληρωτών

Οι μαθητές είτε είναι δημοτικού είτε γυμνασίου και λυκείου ενώ προετοιμάζονταν καιρό με φροντιστήρια για να δώσουν τα κλασικά πτυχία για τα αγγλικά τώρα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και μέσα στην αβεβαιότητα. Μάλιστα πολλοί γονείς φοβούνται να στείλουν τα παιδιά του ακόμα και σε περίπτωση πραγματοποίησης δια ζώσης εξέτασης στο μέλλον. Ο λόγος είναι ο κορονοϊός. Σκεφτείτε την πολύωρη παραμονή με δεκάδες ανθρώπους μεσα σε μια αίθουσα ξενοδοχείου πόσο επικίνδυνη ειναι!

Η λύση παρουσιάστηκε στο παρά πέντε και για παιδιά και για ενήλικες

Αρχές Δεκεμβρίου ο ΑΣΕΠ αναγνώρισε (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ) την Πιστοποίηση Αγγλικών  που παρέχει το GOLEARN και από τότε χιλιάδες άνθρωποι  κλείνουν ημερομηνία εξετάσεων καθώς αυτή γίνεται με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ από το σπίτι του καθενός όπου και δίνεις και μπορείς να πιάσεις πιστοποίηση από Α1 έως και το  C2 (άριστη γνώση) γιατί το τεστ εξέτασης ειναι διαβαθμισμένο 

Ανάσα για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα - Γιατί όμως;

Η Πιστοποίηση που παρέχει η GOLEARN πέρα του ότι είναι αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ έως και το επίπεδο C2 έχει τα παρακάτω προνόμια για τους υποψήφίους που τους λύνουν τα χέρια μία για πάντα:
 

  • Δίνεις τηλεξετάσεις ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (δεν έχει ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!!)
  • Μπορείς να κλείσεις για εξετάσεις όποτε θες μέσα σε ένα χρόνο!
  • Εξετάσεις έχει κάθε ημέρα ανά μία ώρα!
  • Όλη η εξέταση ειναι 56 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων
  • Δεν γινεται να μην πάρεις ένα χαρτί γιατί ξεκινάς από Α1 διαβαθμισμένα και φτάνεις έως και C2
  • Το Golearn σε προμηθεύει με Δωρεάν προπαρασκευαστικό υλικό, τεστ, κείμενα reading, audio files βασισμένα στο επίπεδο των εξετάσεων
  • Είναι πολύ χαμηλό το κόστος (προσφορά έως 25 Φεβρουαρίου για 195 ευρώ ΕΦΑΠΑΞ και 180 ευρώ ΕΦΑΠΑΞ για σπουδαστές golearn, 175 ευρώ για ομαδικές εγγραφές και 160 για μαθητές)
  • Δεν έχει καμία άλλη κρυφή χρέωση
  • Τηλεξέταση από το σπίτι μέσω ηλεκτρονικού τεστ!

Το μόνο που χρειάζεται ο υποψήφιος είναι έναν υπολογιστή, web κάμερα και αξιόπιστη σύνδεση στο internet. Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης.

Εδώ η απόφαση του ΑΣΕΠ για την αναγνώριση (σελίδα 5 και 6)

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ με προκήρυξη που αναφέρει ως αποδεκτή την Πιστοποίηση γλωσσομάθειας LTE  που παρέχει το GOLEARN\

Εδώ θα δείτε την απόφαση αναγνώρισης του ΑΣΕΠ κάνοντας ολη την διαδρομή στο site του ΑΣΕΠ (στην Απόδειξη Γλωσσομάθειας επιλέγετε την απόφαση 07/12/2020 - η πιστοποίηση είναι υπογραμμισμένη).

Πραγματοποιήστε αίτηση ενδιαφέροντος εδώ

 

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Πότε ανοίγουν Γυμνάσια - Λύκεια: Πιθανώς στις 25 Ιανουαρίου

ΑΣΕΠ: Πώς παίρνεις ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ B2/C2 Με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ από το σπίτι σου ΜΟΝΟ σε READING - LISTENING!

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

σχετικά άρθρα

Σχολεία - Δημόπουλος: Οι μαθητές δεν διασπείρουν τον Covid-19
Σχολεία - Δημόπουλος: Οι μαθητές δεν διασπείρουν τον Covid-19
Θάνος Δημόπουλος: Οι μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν συμβάλλουν στη διασπορά του κορονοϊού στην κοινότητα και οι εκπαιδευτικοί δεν διατρέχουν...
Σχολεία - Δημόπουλος: Οι μαθητές δεν διασπείρουν τον Covid-19
Σε διαβούλευση νέο νομοσχέδιο για κολέγια, ΙΕΚ, φροντιστήρια
Σε διαβούλευση νέο νομοσχέδιο για κολέγια, ΙΕΚ, φροντιστήρια
Σε δημόσια διαβούλευση το νέο νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση - Τι προβλέπει για κολέγια, ιδιωτικά ΙΕΚ, κέντρα ξένων γλωσσών, φροντιστήρια και...
Σε διαβούλευση νέο νομοσχέδιο για κολέγια, ΙΕΚ, φροντιστήρια