ΙΕΠ: Απόφαση αξιολόγησης υποψηφίων εποπτών και πρόσκληση για εγγραφή σε μητρώα αξιολογητών
Οι ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη δικτυακή πύλη  του ΙΕΠ από Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 13:00 έως την Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 13:00.

Δημοσιεύθηκε σήμερα απόφαση του ΔΣ του ΙΕΠ περί έγκρισης του υπ’ αρ. 01/25-11-2020 Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης αιτήσεων υποψηφίων Εποπτών/Αξιολογητών για τo Υπομητρώo 17 του γνωστικού πεδίου «Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Πρώτη σχολική ηλικία» για την υπ’ αρ. πρωτ. 2939/27-4-2020 (ΑΔΑ: 9ΝΙΝΟΞΛΔ-Χ5Κ) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για εγγραφή στο ανοικτό Μητρώο Εποπτών/Αξιολογητών και Εκπονητών Προγραμμάτων Σπουδών, επιμορφωτικού υλικού, επιμορφωτών/πολλαπλασιαστών για την υποστήριξη των Πράξεων «Αναβάθμιση των Προγραμμάτων Σπουδών και Δημιουργία Εκπαιδευτικού Υλικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» με MIS 5035542 και «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το Εκπαιδευτικό Υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» με MIS 5035543

Επισημαίνεται: Οι ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη δικτυακή ύλη  https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php από Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 13:00 έως την Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 13:00.

Επίσης το ΙΕΠ ενημερώνει

ότι βάσει της υπ’ αρ. 55/26-11-2020 Πράξης του ΔΣ του Ι.Ε.Π. ενεργοποιείται το ανοιχτό μητρώο Εποπτών/Αξιολογητών και Εκπονητών Προγραμμάτων Σπουδών, Επιμορφωτικού Υλικού, Επιμορφωτών/Πολλαπλασιαστών για το Γνωστικό Πεδίο «Τέχνες και Πολιτισμός» για δύο (2) θέσεις Εκπονητών – Επιμορφωτών ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 του Γνωστικού Αντικειμένου 4.1.2 Καλλιτεχνικά/Πολιτισμός και Δραστηριότητες (Γυμνάσιο), Υπομητρώο 25β (ΥΜ25β) του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για την υποστήριξη των Πράξεων «Αναβάθμιση των Προγραμμάτων Σπουδών και Δημιουργία Εκπαιδευτικού Υλικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» με MIS: 5035542 και «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το εκπαιδευτικό υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» με MIS: 5035543 για τις θέσεις όπως περιγράφονται ακολούθως:
• Εκπονητής για εκπόνηση Νέου Προγράμματος Σπουδών και Υποστηρικτικού Υλικού (Οδηγός Εκπαιδευτικού), Τεχνικές Προδιαγραφές Εκπόνησης Εκπαιδευτικού Πακέτου (βιβλίο μαθητή, βιβλίο καθηγητή, και εργαστηριακού οδηγού) για τα νέα Προγράμματα Σπουδών και Εκπόνηση Επιμορφωτικού Υλικού για τα νέα Προγράμματα Σπουδών (Κατηγορία 1), για το Γνωστικό Αντικείμενο όπως περιγράφεται παρακάτω:

  4.1.2  Καλλιτεχνικά/Πολιτισμός και Δραστηριότητες (Γυμνάσιο) 2 ΘΕΣΕΙΣ Τέχνες και Πολιτισμός

Σημειώνεται ότι όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι, παραμένουν ενεργοί στο Μητρώο. Δικαίωμα συμμετοχής στην άνω διαδικασία έχουν:
Α) όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι και επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους
Β) όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο Μητρώο
Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι της υπ’ αρ. πρωτ. 2939/27.04.2020 (ΑΔΑ: 9ΝΙΝΟΞΛΔ-Χ5Κ) Πρόσκλησης Εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ


Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να εγγραφούν στο ανωτέρω Μητρώο καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo από 27.11.2020 και ώρα 13:00 έως και μέχρι 09.12.2020 και ώρα 15:00, συμπληρώνοντας αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαραίτητα πεδία, με τα αντίστοιχα τεκμήρια. Επισημαίνεται ότι κατά την αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν και το σχετικό απαιτούμενο δείγμα.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές  ειδήσεις σήμερα

Προκλητικός ο θείος του Γυναικοκτόνου: "Δεν είστε όλοι θύματα"

Νέες Χιλιάδες Προσλήψεις αναπληρωτών σήμερα - ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 

Η ΕΥΚΟΛΗ ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δώσετε εξετάσεις σε προφορικά και έκθεση

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το 9ΜΗΝΟ σεμινάριο που μοριοδοτεί Διορισμούς - προσφορές εκπαιδευτικών

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ (ΜΟΝΟ 25 ΕΥΡΩ το μήνα) κ.α.  - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 24/9

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

ΕΟΠΠΕΠ: Ξεκίνησαν οι εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης
Ξεκίνησαν την Παρασκευή οι εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης - Ημερομηνίες
ΕΟΠΠΕΠ: Ξεκίνησαν οι εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης
Σχολεία: Αισιοδοξία από τον Θάνο Πλεύρη - «Τα σχολεία θα μείνουν ανοιχτά»
Ο Θάνος Πλεύρης εμφανίζεται αισιόδοξος για τη λειτουργία των σχολείων, υποστηρίζοντας ότι θα παραμείνουν ανοιχτά
Σχολεία: Αισιοδοξία από τον Θάνο Πλεύρη - «Τα σχολεία θα μείνουν ανοιχτά»