Τράπεζα Θεμάτων: Πρόσκληση του ΙΕΠ προς εκπαιδευτικούς για σύσταση Επιστημονικής Ομάδας Επιλογής Θεμάτων
Αφορά την Α' Λυκείου - Αιτήσεις για 99 θέσεις από 27 έως και 10.12.2020 αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή

Ενώ δεν έχει ακόμα αποφασιστεί από πότε θα ξεκινήσει τελικά η εφαρμογή της πολυσυζητημένης Τράπεζας Θεμάτων στο Λύκειο (από την Α'Τάξη), το ΙΕΠ δημοσίευσε σήμερα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους εκπαιδευτικούς, για την εγγραφή σε ανοικτό μητρώο σύστασης «Επιστημονικής Ομάδας Επιλογής Θεμάτων» και «Ειδικών Επιστημονικών Ομάδων» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για την υποστήριξη της Πράξης «Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας»

Η πρόσκληση αφορά 99 θέσεις, εκ των οποίων οι 90 αναφέρονται σε Θεματοδότες/Αξιολογητές και οι 9 σε Συντονιστές  για γνωστικά αντικείμενα της Α Λυκείου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να εγγραφούν στο ανωτέρω Μητρώο καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo από 27.11.2020 και ώρα 11:00 έως και 10.12.2020 και ώρα 15:00, συμπληρώνοντας αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαραίτητα πεδία, με τα αντίστοιχα τεκμήρια όπως περιγράφονται στην παρούσα Πρόσκληση.

Επισημαίνεται ότι κατά την αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν και το σχετικό απαιτούμενο δείγμα.

Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση,η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στο ενιαίο Μητρώο εμπειρογνωμόνων αφορά στην κάλυψη των αναγκών της «Δημιουργίας και Χρήσης Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας (ΤΘΔΔ)» στο πλαίσιο της Πράξης με MIS 5070818.

Για τις ανάγκες της υλοποίησης της Δημιουργίας και Χρήσης Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας προβλέπεται η δημιουργία ενιαίου Μητρώου Εμπειρογνωμόνων, από το οποίο θα επιλεγούν μετά από αξιολόγηση Συντονιστές και Θεματοδότες/Αξιολογητές (οι ρόλοι του Θεματοδότη και του Αξιολογητή μπορούν να αφορούν στο ίδιο πρόσωπο). H πρόσκληση αφορά την:

Α. Σύσταση Επιστημονικής Ομάδα Επιλογής Θεμάτων ανά γνωστικό αντικείμενο (Συντονιστές) Έως είκοσι πέντε (25) Συντονιστές.

Β. Σύσταση Ειδικών Επιστημονικών Ομάδων ανά μάθημα (Θεματοδότες/Αξιολογητές) Έως τετρακόσιοι πενήντα (450) Θεματοδότες/ Αξιολογητές

Ειδικότερα η παρούσα πρόσκληση αφορά την:

Α. Σύσταση Επιστημονικής Ομάδα Επιλογής Θεμάτων ανά γνωστικό αντικείμενο (Συντονιστές) Εννέα (9) Συντονιστές.

Β. Σύσταση Ειδικών Επιστημονικών Ομάδων ανά μάθημα (Θεματοδότες/Αξιολογητές) Ενενήντα (90) Θεματοδότες/ Αξιολογητές.

Η παρούσα πρόσκληση αφορά  Γνωστικά αντικείμενα και θέσεις που αφορούν στα εξεταζόμενα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι μαθητές της Α’ Τάξης Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Δείτε αναλυτικά την Πρόσκληση

Yποβολή αίτησης εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αινσταιν φυσικη
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!
"Εάν εγώ βάλω στους φοιτητές μου του 3ου έτους τέτοια θέματα-σπαζοκεφαλιές ο εξωτερικός εξεταστής του τμήματος θα μου τα γυρίσει πίσω"!
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!