Τηλεκπαίδευση στο καφενείο: Πολιτική σύγκρουση για τα «μεμονωμένα προβλήματα» και τις θλιβερές εικόνες
Τα προβλήματα της τηλεκπαίδευσης προκαλούν ένταση: Πέτσας κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ ότι καταστροφολογεί, Τσίπρας κατηγορεί κυβέρνηση ότι δεν έχει επαφή με την θλιβερή πραγματικότητα

Νέα πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε για την τηλεκπαίδευση, με αφορμή τα «μεμονωμένα προβλήματα» που παρουσιάζει σε πολλές περιοχές της χώρας, αλλά και τη θλιβερή εικόνα των πέντε μαθητών σε καφενείο χωριού της Ηλείας που προσπαθούσαν να συνδεθούν με πενιχρά και δανεικά τεχνολογικά μέσα.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την εικόνα αυτή τονίζοντας ότι οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ.Πέτσας που ρωτήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Τσίπρα, τον κατηγόρησε για "καταστροφολογία, προσθέτοντας ότι δείχνει μια αγωνία να επενδύσει σε μια καταστροφή.

"Να καταρρεύσει το σύστημα υγείας για να κερδίσει μικροπολιτικά οφέλη, αδιαφορώντας για τον πόνο των ανθρώπων. Να καταρρεύσει το σύστημα της τηλεκπαίδευσης, αδιαφορώντας για το αν θα μείνουν πίσω οι μαθητές μας. Να καταρρεύσει το ένα, να καταρρεύσει το άλλο".

Ο κ.Πέτσας πρόσθεσε οτι «μια εποικοδομητική πρόταση δεν έχουμε δει από την αξιωματική αντιπολίτευση» και χαρακτήρισε «τιτάνια» την  προσπάθεια, που έχει πολλά θετικά αποτελέσματα.

Επανέλαβε όσα αναφέρει το υπουργείο Παιδείας, ότι δηλαδή χθες στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία λειτούργησαν περισσότερα από 47.000 τμήματα, που αντιστοιχούν σε πάνω από 700.000 μαθητές , ενώ σήμερα το πρωί 36.000 τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου, "χωρίς προβλήματα". και συμπλήρωσε ότι "όποια προβλήματα υπάρχουν σε πλατφόρμες αυτής της μορφής αντιμετωπίζονται καθημερινά και επιλύονται"

Να σημειωθεί πάντως ότι και σήμερα, πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί επισημαίνουν "μεμονωμένα προβλήματα" σε αρκετές περιοχές της χώρας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ από τον θάνατο 18χρονης κοπέλας

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 24/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

βορίδης
Βορίδης: Κοινή προσπάθεια αυτοδιοίκησης, ιδιωτών και κυβέρνησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων
Στις περιβαλλοντικές δράσεις αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης
Βορίδης: Κοινή προσπάθεια αυτοδιοίκησης, ιδιωτών και κυβέρνησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων