ΕΑΠ - Εξετάσεις 2020: Φοιτητές ζητούν την εκπόνηση 5ης εργασίας αντί διεξαγωγής εξετάσεων
ΕΑΠ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019-2020: υποβολή 5ης εργασίας αντί διενέργειας γραπτών εξετάσεων λόγω κορονοϊού

Αγαπητοί συμφοιτητές/τριες του ΕΑΠ,

Μέσω αυτού του ψηφίσματος ας ενώσουμε τις φωνές μας και ας αναλάβουμε την πρωτοβουλία να ζητήσουμε την εκπόνηση 5ης γραπτής  εργασίας ΑΝΤΙ της διεξαγωγής τελικών/επαναληπτικών εξετάσεων!
Λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας, προτείνουμε ένα εναλλακτικό σχέδιο για τον τρόπο διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων,  ώστε να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και ποιότητα των εξετάσεων με ταυτόχρονη τήρηση των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων, χωρίς καμία χρονική παρρέκλιση από αυτά και επιπροσθέτως χωρίς να χρειάζεται οι φοιτητές να εξεταστούν μέσω ενός τρόπου (proctoring exams) για τον οποίον δεν συναίνεσαν κατά την διαδικασία δήλωσης νέων θεματικών ενοτήτων (επανεγγραφής ) για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 για όλα τα προγράμματα σπουδών του Ελληνικού Πανεπιστημίου.
Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων θα ακολουθήσει μια λαίλαπα απρόβλεπτων εξελιξεων, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

Η μετάθεση των χρονικών ορίων, η αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων καθώς και η εξ' αποστάσεως εξέταση ηλεκτρονικά, αποτελούν επιβαρυντικούς παράγοντες για την πλειοψηφία των φοιτητών στις προσπάθειες που θα καταβάλλουμε, μετά την άρση του περιορισμού, για την ομαλή και άμεσης ανάγκης αντιμετώπιση των ανατροπών συγχρόνως σε επαγγελματικό και σε οικογενειακό επίπεδο.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να ακουστεί η πρόταση μας, ας ενώσουμε τις φωνές μας!
Με ελπίδα και αποφασιστικότητα, 

Ας ψηφίσουμε!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφσυν
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
Η εκδήλωση για τα 13 χρόνια της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξελίχθηκε σε σημείο συνάντησης πολιτικών στελεχών από όλο το φάσμα
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
αυτοκίνητο
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο
Ford, Renault, Toyota και Lexus καλούν ιδιοκτήτες για άμεσο τεχνικό έλεγχο λόγω ζητημάτων ασφάλειας
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο