Πως θα λάβεις 4 μόρια πριν τις 3 και 25 Φεβρουαρίου για τους διορισμούς

Έως τις 3 Φεβρουαρίου για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και έως τις 25 Φεβρουαρίου για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση θα πρέπει να έχουν δηλωθεί τα δικαιολογητικά για τους διορισμούς

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε τμήματα εντατικά εξ αποστάσεως (10 ήμερα) σε όλη την Ελλάδα και ανάλογα το μέρος και τη συχνότητα των εξετάσεων που μπορεί να εγγυηθεί το ΚΕΔΙΒΙΜ GOLEARN αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και πιστοποιημένο από τον ΑΣΕΠ, να λάβουν την αναγνωρισμένη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ γνώσεων χειρισμού Η/Υ με εξετάσεις σε πάνω από 20 συμβεβλημένα κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Λάβε 4 μόρια για τους διορισμούς σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως

Μέχρι τις αιτήσεις προλάβετε να λάβετε την Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ της Global Cert ή το ECDL της Peoplecert  που εν όψει των διορισμών μέχρι τις 7 Ιανουαρίου που ξεκινούν τα εξ αποστάσεως τμήματα προσφέρει πολύ μεγάλη έκπτωση.

Τα μαθήματα κρατούν 10 ημέρες ενώ αμέσως μετά δίνετε εξετάσεις!

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για τους διορισμούς στην εκπαίδευση η αναγνωρισμένη από τον ΕΟΠΠΕΠ "πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ" της GlobalCert ή το ECDL μοριοδοτούν με 4 μόρια τους διορισμούς των εκπαιδευτικών

Εδώ μπορείτε να δείτε πως αυτοί οι τίτλοι είναι αποδεκτοί από τον ΑΣΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας

Το GoLearn, αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας και Πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ εξ αποστάσεως μαθήματα για την λήψη της Πιστοποίησης Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ τη Globalcert ή ECDL της PEOPLECERT μέσα σε 10 ημέρες

Η  Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ είναι απαραίτητη και μοριοδοτεί επίσης σε προκηρύξεις που αφορούν το δημόσιο τομέα, σε ΔΕΚΟ, σε υπουργεία, σε οργανισμούς και άλλα.

Χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο ζητούν ως απαραίτητο κριτήριο ή μοριοδοτούμενο κριτήριο την Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ

Τι πρέπει να προσέχετε

Πρέπει να προσέχετε στις πιστοποιήσεις γνώσεων χειρισμού Η/Υ όταν αγοράζετε το προσφερόμενο πακέτο μέσα στο συνολικό κόστος να ελέγχεται αν περιλαμβάνονται οι παροχές α) μαθήματα β) έκδοση κάρτας εκπαιδευόμενου γ) δίδακτρα για εξεταστικές ενότητες δ) έκδοση και λήψη πιστοποίησης. 

Ενότητες που περιλαμβάνονται

α) επεξεργασίας κειμένων (word)
β) υπολογιστικών φύλλων (excel)
γ)  και υπηρεσιών διαδικτύου

Εξ αποστάσεως και ασύγχρονα

Πραγματοποιείται εξ αποστάσεως μαθήματα και ασύγχρονα μέσω πλατφόρμας moodle. Διαβάζετε εσείς όποτε θέλετε καθώς δεν έχει απαιτούμενες προκαθορισμένες συνεδρίες!

Συγκεκριμένα είναι απαραίτητη για: 

- Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ αλλά και εκτός Α.Σ.Ε.Π
- 4 μόρια για διορισμούς - προσλήψεις εκπαιδευτικών
-  Προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο
- Για επιδοτούμενα Προγράμματα
- Μετατάξεις ήδη διορισμένων υπαλλήλων
- Αναβάθμιση υπαλλήλων σε Διοικητικούς
- Αξιολόγηση Διοικητικών Υπαλλήλων
- Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικών
- Προσλήψεις σε ΔΕΚΟ όπως ΔΕΗ, ΔΕΔΗΗΕ, Λιμάνια, Εφορίες, Τελωνεία κτλ
- Προσλήψεις σε σώματα ασφαλείας όπως Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό κ.α

Πότε ξεκινούν τμήματα

Τμήματα ξεκινούν 3 ή 5 ή 7 Ιανουαρίου 
Περίοδος αιτήσεων για το τμήμα που ξεκίνησε στις 7 Ιανουαρίου

​​Μεγάλη Έκπτωση για αιτήσεις έως τις 7 Ιανουαρίου (Σε δόσεις) - Περιλαμβάνονται τα πάντα (δίδακτρα, μαθήματα, πιστοποίηση, κάρτα εκπαιδευόμενου (Χωρίς κρυφές ή επιπλέον χρεώσεις)

 

σχετικά άρθρα