Thumbnail
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κομοτηνής, με απόφαση του δημάρχου, Γιώργου Πετρίδη, εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης που έπληξε την Ροδόπη.

Στον Δήμο Φλώρινας τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών φαινομένων. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου, Πασχάλη Γκέτσιο (Αριθμ. 23/2017), τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου (Παιδικός σταθμός, Νηπιαγωγεία , σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) δεν θα λειτουργήσουν και την Παρασκευή 20-01-2017, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Ο Δήμος Αργος Ορεστικού ανακοινώνει ότι, μετά από την υπ’ αριθ. 49/19-01-2017 απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 20/01/2017, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη και της μη ομαλής πρόσβασης των οχημάτων από και προς αυτές.

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, ,οι παιδικοί σταθμοί (Α΄ και Β΄) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΚΕΓ) δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα