ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Thumbnail
Του Ειδικού Συνεργάτη

Την απόλυση του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου διέταξε ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά και το σημερινό περιστατικό όπου ο υπουργός Παιδείας έστησε τον Ανδρέα Λοβέρδο στο ραντεβού του.

Εδώ και εβδομάδες ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε αναπτύξει παράξενη συμπεριφορά και αρνείτο να συνεργαστεί με τον υπουργό Παιδείας παρά τις κατ' επανάληψη οχλήσεις και προειδοποιήσεις του τελευταίου.

Μετά την αβλεψία της 28ης Οκτωβρίου όπου ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν ενημέρωσε τον Ανδρέα Λοβέρδο πως ο Ανδρέας Λοβέρδος έπρεπε να παραστεί στη δοξολογία για την εθνική επέτειο, ο Ανδρέας Λοβέρδος τον κάλεσε τρεις φορές στο προσωπικό κινητό για να τονίσει στον υπουργό Παιδείας πως ο υπουργός Παιδείας δεν θα ανεχθεί άλλα καμώματα και πως αυτή είναι η τελευταία φορά που ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέχεται τα καπρίτσια του Ανδρέα Λοβέρδου και για τον λόγο αυτό η ΕΔΕ που διετάχθη θα αποδώσει ευθύνες σε όποιον Λοβέρδο και αν βρίσκονται.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υποσχέθηκε πως θα είναι προσεκτικότερος από τούδε και στο εξής, ωστόσο σήμερα το πρωί δεν πήγε εγκαίρως στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Παιδείας και ο τελευταίος εξέδωσε μια λακωνική ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως ο Ανδρέας Λοβέρδος έθεσε εαυτόν εκτός Ανδρέα Λοβέρδου.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών βρίσκονται όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς στο ναδίρ και σύμβουλοι του Ανδρέα Λοβέρδου δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Ανδρέας Λοβέρδος να θέσει βέτο προκειμένου ο Ανδρέας Λοβέρδος να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Πηγή: theblob.gr

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις: 25.000 θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς-Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Προκηρύξεις - ΑΣΕΠ: «Προσεχώς» Νέες 1.062 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

Νέα επίθεση: Σε «ομηρία» Κεραμέως και οι εκλογές των εκπαιδευτικών!

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα