Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Την στρατηγική μέσω της οποίας θα αυξήσει τα έσοδά του από το Facebook φαίνεται να έχει αποφασίσει ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ, με τα Likes να είναι το... μυστικό.

 

Την στρατηγική μέσω της οποίας θα αυξήσει τα έσοδά του από το Facebook φαίνεται να έχει αποφασίσει ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ, με τα Likes να είναι το... μυστικό.
 
Όπως συμβαίνει ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου, οι εταιρίες που διατηρούν προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο, πρέπει να πληρώνουν για να προβάλλονται οι δημοσιεύσεις τους σε περισσότερο κόσμο. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής, όπως αναφέρει η Καθημερινή της Κυριακής, ήταν να μειωθεί στο 50% το πλήθος των χρηστών που λαμβάνουν τις ενημερώσεις από τις εταιρίες που έχουν κάνει «Like».
 
Το νέο όπλο του αμερικανικού «Κολοσσού» των social media είναι η αλλαγή στον αλγόριθμο EndeRank που καθορίζει τη θα βλέπει στην κεντρική του σελίδα ο κάθε χρήστης. Η αλλαγή αυτή μείωσε και άλλο τα... περιθώρια δωρεάν διαφήμισης για τις εταιρίες, οι οποίες ελπίζουν στην εφαρμογή μιας ξεχωριστής «σελίδας» με το όνομα Pages Feed, όπου θα προβάλλονται όλες οι ενημερώσεις των εταιριών που έχει πατήσει Like ο χρήστης.
 
Την ίδια ώρα, το Facebook προωθεί την υπηρεσία «promoted post» και για ιδιώτες, οι οποίοι θα θέλουν να επικοινωνήσουν με αρκετό κόσμο και να προβάλλουν τις θέσεις του

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Ευρωπαϊκό Σχολείο Φρανκφούρτης: Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τη θέση Αναπληρωτή Διευθυντή
Υπουργείο Παιδείας: Ξεκίνησαν οι ενστάσεις για τη θέση ευθύνης στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Φρανκφούρτης
Ευρωπαϊκό Σχολείο Φρανκφούρτης: Ανακοινώθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τη θέση Αναπληρωτή Διευθυντή