Διευκρινίσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες αντιμετωπίστηκε ιατρικά η Λένα Σαμαρά, κόρη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, έδωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Με αφορμή, όπως ανέφερε, την «τοξικότητα και κακία» πολιτικών αντιπάλων που «δεν σέβεται ούτε τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, ούτε την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια Σαμαρά», ο υπουργός τόνισε πως η 34χρονη υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Λένα Σαμαρά εξετάστηκε και από τον νευρολόγο του νοσοκομείου, ο οποίος έκρινε ότι απαιτείται περαιτέρω έλεγχος και εισηγήθηκε τη μεταφορά της στη Νευρολογική Κλινική του «Ευαγγελισμού», καθώς το «Σισμανόγλειο» διαθέτει νευρολόγο αλλά όχι οργανωμένη Νευρολογική Κλινική.
Η μεταφορά, όπως είπε, έγινε «με απόλυτη ασφάλεια» και η ασθενής παραδόθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου όμως υπέστη ανακοπή καρδιάς εντός του νοσοκομείου.
«Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό. Ένας νέος άνθρωπος έφυγε και μία οικογένεια πενθεί», κατέληξε στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Όλη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Επειδή η γνωστή τοξικότητα και κακία των πολιτικών μας αντιπάλων δεν σέβεται ούτε τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, ούτε την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια Σαμαρά, αναγκάζομαι να διευκρινίσω τα εξής. Η Λένα Σαμαρά εξετάστηκε πλήρως και ενδελεχώς με όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο το οποίο είχε και νευρολόγο ο οποίος και την εξέτασε και αυτός κανονικά. Δεδομένου ότι ο νευρολόγος του «Σισμανογλείου» έκρινε ότι χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος, ζήτησε την μεταφορά της στην Νευρολογική Κλινική του «Ευαγγελισμού» καθώς το «Σισμανόγλειο» δεν έχει Νευρολογική κλινική.
Όχι δεν έχει νευρολόγο, νευρολόγο έχει, ήταν εκεί και την εξέτασε κανονικά όπως ιατρικά προβλέπεται, αλλά δεν έχει από τον οργανισμό του Νευρολογική κλινική. Μεταφέρθηκε λοιπόν στον «Ευαγγελισμό» και παραδόθηκε από το ένα Νοσοκομείο στο άλλο με απόλυτη ασφάλεια. Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό. Ένας νέος άνθρωπος έφυγε και μία οικογένεια πενθεί
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 2000 ευρώ - Στο goLearn ξεκινάτε με ένα κλικ (δώστε τον ΚΑΥΑΣ σας και λάβετε οδηγίες)
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ