Πολιτική 0

Κορονοϊός: Τι λέει βουλευτής του ΚΙΝΑΛ που βρέθηκε με αντισώματα

boylh
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Δεν το ήξερα ότι πέρασα κορονοϊό» δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς

Ο βουλευτής βρέθηκε με υψηλά ποσοστά αντισωμάτων στον κορονοϊό, μετά από τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε βουλευτές και εργαζόμενους της Βουλής.

«Με φώναξε ο γιατρός της Βουλής και μου ανακοίνωσε το αποτέλεσμα. Πάγωσα και απόρησα. Ήμουν ασυμπτωματικός. Απλώς τώρα που το σκέφτομαι, πριν από δύο μήνες κάποιες μέρες είχα λίγο πονοκέφαλο, ελαφρύ πονόλαιμο και λίγο βήχα. Είπα μπορεί κάπου να κρύωσα και δεν έδωσα σημασία, γιατί πέρασε αμέσως», δήλωσε στην Espresso.

Ο βουλευτής Αργολίδας πιθανολογεί ότι μπορεί να κόλλησε τον ιό είτε όταν επισκέφτηκε τη δομή μεταναστών της Ερμιονίδας, είτε σε μία επίσκεψη που έκανε στο Νοσοκομείο Αττικόν στη διάρκεια της πανδημίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική