Ένταση στη Βουλή για τον «Τούρκο βουλευτή Ξάνθης» - «Μετά τον Δημάκη αυτό;» (Video)
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ένταση σημειώθηκε στην Βουλή μετά την αναφορά της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, σε «Τούρκο βουλευτή Ξάνθης»

Ένταση σημειώθηκε στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Παρακολούθησης των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, (Ε.Δ.Δ.Α), της Βουλής, από μια «εκ παραδρομής» αναφορά της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, σε «Τούρκο βουλευτή Ξάνθης».

«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Υπάρχουν -και τις έχω- φωτογραφίες συγκεκριμένου επιχειρηματία που ανέλαβε έργο για το σοφρωνιστικό σύστημα με βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Δύο φωτογραφίες με τον κ. Μπαλαούρα, μία με τον κ. Μπαλάφα, με Τούρκο βουλευτή Ξάνθης στο περίπτερο της ΔΕΘ, με τον κύριο Σαντορινιό, με τον κύριο Κουρουμπλή, με τον κύριο Τσιρώνη» είπε η Σ. Νικολάου.

Η αναφορά της Σ. Νικολάου σε «Τούρκο βουλευτή» προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από τα πρακτικά και η ίδια να παραδεχθεί ότι ειπώθηκε «εκ παραδρομής» και να ζητήσει συγγνώμη. Ωστόσο, είπε απευθυνόμενη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Λέτε ότι είναι φίλος μου και πήρα μίζες. Δικός σας φίλος είναι, όχι δικός μου».

Η Όλγα Γεροβασίλη έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter: «Μετά τον Δημάκη αυτό; Προφανώς, ούτε η κυρία Νικολάου, ούτε αυτοί που της ανέθεσαν τόσο κρίσιμο  αξίωμα, ξέρουν πως μαζί με την εξουσία πάει και η ευθύνη για όσα κάνει και όσα λέει όποιος την εκπροσωπεί. Κάποιος να το θυμίσει και στον πρωθυπουργό!».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κατέρρευσε οροφή σε σχολείο
Σάλος στο Πόρτο Ράφτη: Έπεσε ταβάνι σε σχολείο και τώρα διώκονται 22 δάσκαλοι
«Πέφτει το ταβάνι και κατηγορούν τους εκπαιδευτικούς» – Έντονες αντιδράσεις στην Ανατολική Αττική
Σάλος στο Πόρτο Ράφτη: Έπεσε ταβάνι σε σχολείο και τώρα διώκονται 22 δάσκαλοι
Αλέξης Τσίπρας
Αύριο οι ανακοινώσεις Τσίπρα για το νέο κόμμα – Το παρασκήνιο και οι 10 άνθρωποι του στενού πυρήνα
Το νέο κόμμα Τσίπρα κάνει πρεμιέρα – Ποιοι στελεχώνουν το επιτελείο της επόμενης ημέρας
Αύριο οι ανακοινώσεις Τσίπρα για το νέο κόμμα – Το παρασκήνιο και οι 10 άνθρωποι του στενού πυρήνα