ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Βάσεις 2021: Τεράστια αδικία η εφαρμογή της ΕΒΕ στα αθλήματα
«Πώς ήταν δυνατόν να προπονηθεί κάποιος/α όταν 6-7 μήνες λόγω Covid όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις ήταν κλειστές; Ακόμη, σε κάποιες περιπτώσεις που κάποιοι Δήμοι επέτρεπαν την είσοδο μόνο σε υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ και των στρατιωτικών σχολών απαγορευόταν η είσοδος στους προπονητές», αναφέρεται στην επιστολή

Το alfavita.gr συνεχίζει να λαμβάνει και να δημοσιεύει επιστολές μαθητών και γονέων, για να δώσει το βήμα σε όλους όσοι επηρεάστηκαν αρνητικά από τη θέσπιση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα ειδικά μαθήματα. 

Πολλοί υποψήφιοι παρόλο που συγκέντρωσαν συνολικά μόρια που τους επέτρεπε να πετύχουν την σχολή που επιθυμούσαν, δεν τα κατάφεραν λόγω της θέσπισης της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα ειδικά μαθήματα.

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αναφορά υποψηφίου στον συνήγορο του πολίτη, ο οποίος μαθητής αν και συγκέντρωσε τα μόρια που χρειάζονται για την σχολή που επιθυμεί, δεν μπορεί να τη δηλώσει στο μηχανογραφικό καθώς δεν έπιασε τις βάσεις των αγωνισμάτων. 

Όπως αναφέρει ο υποψήφιος δεν υπήρχε ενημέρωση για την εφαρμογή της ΕΒΕ στα αγωνίσματα των ΤΕΦΑΑ, με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να περιμένουν να εφαρμοστεί η διαδικασία που ίσχυε έως και πέρυσι. 

Όπως αναφέρει ο υποψήφιος, «ακόμα και την ημέρα της εξέτασης κανείς από τους παρόντες εξεταστές δεν μας ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που δεν πετύχουμε συγκεκριμένες επιδόσεις θα κοπούμε αυτόματα».

Αναλυτικά:

Καλημέρα/καλησπέρα σας

Έχω ήδη υποβάλει αναφορά στην υπηρεσία σας με αριθμό 202107215896.Θα ήθελα να συμπληρώσω κάποια επιπλέον στοιχεια. Δεν είχαμε καμία απολύτως ενημέρωση για την ΕΒΕ στα αθλήματα των υποψήφιων ΤΕΦΑΑ. Ακόμα και την ημέρα της εξέτασης κανείς από τους παρόντες εξεταστές δεν μας ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που δεν πετύχουμε συγκεκριμένες επιδόσεις θα κοπούμε αυτόματα.

Ας υποθέσουμε οτι έχω λάθος και οτι τελικά μας είχαν ενημερώσει και ότι από δική μου αμέλεια εγώ δεν το γνώριζα. Αν αυτό συνέβη προφανώς 1 περίπου μήνα πριν τις εξετάσεις μας όταν και ανακοινώθηκαν ο συντελεστές των ΕΒΕ όλων πανεπιστημιων. Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα για κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας αθλητής να καταφέρει να προπονηθεί ώστε να πετύχει τον συντελεστή των αθλημάτων.

Αν δεν κάνω λάθος αυτό όπως ισχύει και σε όλες τις υπόλοιπες σχολές που εμπλέκονται αγωνίσματα (στρατιωτικές σχολές πυροσβεστικό σώμα κτλ) τα όρια είναι ΗΔΗ γνωστά στους συμμετέχοντες. Αν λοιπόν έπρεπε οπωσδήποτε να ορίσουν ΕΒΕ στα αθλήματα των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ αυτό έπρεπε να συμβεί από την ΑΡΧΗ της χρονιάς έτσι ώστε να μπορέσουμε να προπονηθούμε για συγκεκριμένα όρια και όχι απλά να συμμετέχουμε για να αυξήσουμε τα μόρια μας.

Ακόμα και αυτό να είχε συμβεί και να είχαν δηλωθεί τα όρια απο την αρχή της χρονιάς πως ήταν δυνατόν να προπονηθεί κάποιος/α όταν 6-7 μήνες λόγω Covid όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις ήταν κλειστές!!!!! Ακόμα και σε κάποιες περιπτώσεις που κάποιοι Δήμοι επέτρεπαν την είσοδο μόνο σε υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ και των στρατιωτικών σχολών απαγορευόταν η είσοδος σε οποιονδήποτε άλλον όπως παράδειγμα του προπονητή σου!!!!

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω οτι με την περίφημη ΕΒΕ στα αθλήματα των ΤΕΦΑΑ αυτόματα αποκλείονται πολλοί/ες που μπορεί να είναι λίγο υπέρβαροι αφού τα όρια (5.95) είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθούν. Δηλαδή αυτόματα αποκλείουμε ως παιδαγωγοί και προπονητές μια ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα ανθρώπων!!!Με αυτή την λογική παρακαλώ να βάλουν και όριο κιλών σε κάποιον/κάποια που θέλει να σπουδάσει διατροφολόγος!!!!!

Μαρινάγης Σπυρίδων    

 

screenshot_1.png
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Άγριος Ξυλοδαρμός μαθητή με σιδερογροθιά στην Καλλιθέα - Στο Παίδων ο μαθητής

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Αξιολόγηση: Κεραμέως και Κόπτσηδες επελαύνουν - Καθήκον η αντίσταση!
«Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και να πάρει τώρα ακόμα πιο μαζικά και καθολικά χαρακτηριστικά - Δεν υπάρχει...
Αξιολόγηση: Κεραμέως και Κόπτσηδες επελαύνουν - Καθήκον η αντίσταση!
polytexneio kritis
Πολυτεχνείο Κρήτης-Φοιτητές: «Διαστρεβλώσεις και συκοφαντίες» από την κοσμητεία του ΗΜΜΥ
«Η Κοσμητεία του ΗΜΜΥ προχώρησε στη δημοσίευση μιας ανακοίνωσης η οποία βρίθει διαστρεβλώσεων και συκοφαντικών διατυπώσεων σε βάρος των φοιτητών, του...
Πολυτεχνείο Κρήτης-Φοιτητές: «Διαστρεβλώσεις και συκοφαντίες» από την κοσμητεία του ΗΜΜΥ
Αξιολόγηση σχολικών μονάδων: Υφίστανται οι προϋποθέσεις;
«Εφόσον το ζητούμενο είναι να αξιολογηθεί η σχολική μονάδα ως προς το εκπαιδευτικό της έργο, αυτονόητη είναι η προϋπόθεση της εξασφάλισης όλων...
Αξιολόγηση σχολικών μονάδων: Υφίστανται οι προϋποθέσεις;
sxoleio aithousa tsantes
Αξιολόγηση - Νέα Εγκύκλιος: Παράταση μέχρι 12 Νοεμβρίου για υποβολή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ
Εγκύκλιος Κόπτση για παράταση υποβολής αξιολόγησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ
Αξιολόγηση - Νέα Εγκύκλιος: Παράταση μέχρι 12 Νοεμβρίου για υποβολή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ