Τραγωδία στο Περού: Φορτηγάκι έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων - 16 νεκροί
Οι δεκαέξι επιβαίνοντες σε φορτηγάκι, ανάμεσά τους παιδιά, έχασαν τη ζωή τους

Δεκαέξι επιβαίνοντες σε φορτηγάκι, ανάμεσά τους παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στο Περού όταν το όχημα έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων, ανακοίνωσε η αστυνομία την Κυριακή.

Το δυστύχημα έγινε το Σάββατο σε δρόμο ανάμεσα στη Μασαμάρι και την Πουέρτο Οκόπα, σε απομονωμένη περιοχή στην περιφέρεια Χουνίν (κεντρικά), στη ζούγκλα.

«Ο απολογισμός που έχουμε είναι 16 νεκροί και ένας τραυματίας μετά την πτώση του αυτοκινήτου σε γκρεμό 200 μέτρων», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Μασαμάρι.

Στο φορτηγάκι επέβαιναν κυρίως αγρότες που πήγαιναν «να δουλέψουν στα αγροκτήματά τους», σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ανάμεσα στα πτώματα που ανέσυραν πυροσβέστες και αστυνομικοί συγκαταλέγονται αυτά παιδιών, γυναικών, ηλικιωμένων και του οδηγού.

Μόνο ένας επέζησε

Μόνο ένας από τους επιβαίνοντες επέζησε. Νοσηλεύεται τραυματισμένος στη Χουνίν.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως διενεργούν έρευνα για το δυστύχημα.

Τα τροχαία είναι συχνά στο Περού, με κυριότερα αίτια την ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, την άσχημη κατάσταση του οδικού δικτύου, την έλλειψη σήμανσης και ελέγχων από τις αρχές.

Τον Φεβρουάριο, λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό στην Ταγιαμπάμπα, στο βόρειο τμήμα της χώρας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν είκοσι άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι τριάντα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tilekpaideusi 1280
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»
Παρεμβάσεις για ρατσιστικά και στερεοτυπικά περιεχόμενα σε εκπαιδευτικό υλικό – Θετική ανταπόκριση από Υπουργείο Παιδείας και ΙΕΠ
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»