Thumbnail
Στη Μαδέρα

Στους 28 ανέρχονται οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο που σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στο νησί Μαδέρα.

Συγκεκριμένα, το όχημα ανατράπηκε στην περιοχή Σάντα Κρουζ, γύρω στις 18.30, τοπική ώρα (20.30 ώρα Ελλάδας). Τα αίτια παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει τουλάχιστον 19 ασθενοφόρα.

Την πληροφορία για τους 28 νεκρούς μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός TSF και το τηλεοπτικό κανάλι SIC TV.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι περισσότεροι από τους επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου που ανατράπηκε σήμερα κοντά στη Σάντα Κρουζ της Μαδέρας ήταν Γερμανοί, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Φιλίπε Σόουζα.

Για άγνωστους ακόμη λόγους, το λεωφορείο ανατράπηκε και κατέληξε στη στέγη ενός σπιτιού που βρισκόταν κάτω από τον δρόμο.

Εικόνα από tsf.pt

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ράνια Θρασκιά
Ράνια Θρασκιά: Στο «περιθώριο» της Ειδικής Αγωγής οι Βοηθοί Εργοθεραπείας
Παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ με αναφορά στη Σοφία Ζαχαράκη - Αίτημα για άμεση θεσμική αναγνώριση των Βοηθών Εργοθεραπείας
Ράνια Θρασκιά: Στο «περιθώριο» της Ειδικής Αγωγής οι Βοηθοί Εργοθεραπείας