Δυστυχώς για τους τουρίστες που βρίσκονται στο Παρίσι και ήθελαν να επισκεφθούν το μνημείο - ορόσημο της πόλης, αλλά ευτυχώς για όλους τους υπόλοιπους που απολαμβάνουν από μακριά καταπληκτικές εικόνες, ο Πύργος του Άιφελ παραμένει κλειστός λόγω του χιονιού, που έχει καλύψει με το λευκό του πέπλο τη γαλλική πρωτεύουσα.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία που λειτουργεί το μνημείο, το χιόνι και ο παγετός έχουν ως αποτέλεσμα ο πύργος να είναι «μη προσβάσιμος», καθώς έχει δημιουργηθεί ένα στρώμα πάγου. Εξηγεί δε πως οι τεχνικές εκχιονισμού είναι αρκετά πολύπλοκες, αφού δεν ενδείκνυται ούτε ρίψη αλατιού ούτε η ρίψη άμμου.
Έτσι, ο Πύργος του Άιφελ- τον οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο περίπου έξι εκατομμύρια επισκέπτες- θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον έως και αύριο, και το χιόνι θα εξακολουθεί να προσθέτει τη δίκη του ξεχωριστή πινελιά στο μαγευτικό Παρίσι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ