Thumbnail
Από το Ανώτατο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο

Η εποπτεύουσα αρχή των ραδιοτηλεοπτικών μέσων στην Τουρκία ακύρωσε σήμερα τις άδειες όλων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών που φέρεται να έχουν διασυνδέσεις με το θρησκευτικό κίνημα, του οποίου οι υποστηρικτές κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να καταλάβουν την εξουσία με πραξικόπημα.

Το Ανώτατο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (RTUK) ανέφερε σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του πως έλαβε την απόφαση σε έκτακτη σύνοδο που συγκλήθηκε μετά την αποτυχημένη απόπειρα της 15ης Ιουλίου να ανατραπεί ο Ταγίπ Ερντογάν.

Η Τουρκία έχει επιρρίψει την ευθύνη για την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στους υποστηρικτές του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος ζει εδώ και χρόνια αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ. Ο Γκιουλέν αρνείται τις κατηγορίες.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα